Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

S-a aprobat expropierea pentru centura Sătmarului! Peste 400 de persoane vor primi 18 milioane lei

Guvernul a aprobat, în ședința de astăzi, declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional “Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare”

În acest sens, au fost stabilite imobilele ce vor fi expropriate și sumele individuale aferente despăgubirilor estimate de expropriator, respectiv Ministerul Transporturilor, pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul ”Variantei de ocolire a municipiului Satu Mare”.

Imobilele ce vor fi expropriate sunt situate pe raza localităţilor Satu Mare, Ardud şi Botiz, din judeţul Satu Mare.

Potrivit hotărârii, un număr de 436 de proprietari sau deţinători ai imobilelor supuse exproprierii vor primi despăgubiri în cuantum total de aproximativ 18  milioane lei, din bugetul Ministerului Transporturilor.

Sumele individuale vor fi virate de Ministerul Transporturilor, în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A., la dispoziţia proprietarilor de imobile.

Planul amplasamentului care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional va fi afişat la sediul consiliilor locale implicate şi respectiv, pe pagina de internet a expropriatorului.

3 comentarii

  1. escape Răspunde

    Deci 18.000.000 lei impartit la 436 de proprietari = in medie !!!! 41284.40 lei, adica peste 400 de milioane pe persoana !!!!!!
    Intresant, si eu sunt unul dintre cei 436, mi se exproprieaza aproape 500 mp de teren si o sa primesc 1100 lei.
    Deci sa iasa media de 41284 lei, va puteti imagina unii ce sume vor primii :))))) 90% din suma alocata va fi impartit intre 10 sau 5% dintre cei expropriati……. Dar No Coment, nu ai ce face

  2. Paul Răspunde

    Si fostul prefect Radu Bud are teren acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.