Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Peste 650 de câini la Dog Show Satu Mare 2017. Competiție specială

Peste 650 de câini au fost aduși pentru a-și etala frumusețea şi istețimea la ediția din acest an a Dog Show Satu Mare, care se arată a fi una foarte specială. Expoziția-concurs este în plină desfășurare la stadionul Someșul.

Foarte mulți sătmăreni sunt prezenți în calitate de spectatori la acest eveniment. Printre ei s-a numărat și ministrul Apărării, Gabriel Leș, care a venit alături de familia sa la această frumoasă expoziție.

În prima parte a zilei de astăzi, 22 aprilie, a avut loc concursul C.A.C., iar în cea de a doua parte a început concursul C.A.C.I.B., care va continua duminică, 23 aprilie.

Potrivit organizatorilor, la ediția din acest an a Dog Show Satu Mare s-au înscris 659 de câini din 20 de ţări din Europa. Juriul acestei competiţii va fi format din personalităţi din domeniul culturii, chinologiei şi invitaţi speciali.

Tot în data de 23 aprilie va avea loc și o paradă inedită: Parada handlerilor seniori în costum popular naţional. La acest concurs vor participa concurenţii prezentatori (handleri) adulţi la expoziţiile CAC şi CACIB din 22-23 aprilie 2017 Satu Mare. Ca să participe la această paradă, concurenții trebuie să prezinte câini înscrişi la una din expoziţiile CAC sau CACIB Satu Mare din 22-23 aprilie 2017. Concurentul prezentator/handler adult trebuie obligatoriu să fie îmbrăcat în portul naţional popular al ţării de origine a rasei prezentate de acesta. Fiecare concurent poate participa cu 1 sau 2 câini din aceeaşi rasă și nu se percepe taxă de participare. Parada handlerilor seniori în costum popular naţional se va desfăşura în data de 23 aprilie 2017, înaintea concursurilor special BIS, în ringul central al expoziţiei.

 

Un comentariu

  1. moscraciun Răspunde

    ce cauta les in poza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.