Ultima actualizare: azi, 08:53

Locale

Exproprierile pentru centură, pe masa Guvernului. Pataki: Sperăm să vedem în acest an lucrări efective!

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a afirmat în şedinţa de astăzi că proiectul privind exproprierile de terenuri pentru centura de ocolire a municipiului Satu Mare se află pe ordinea de zi a şedinţei de guvern de astăzi.

El a precizat că în afară de exproprieri a mai rămas de dat ordinul de începere a lucrării, astfel că în acest an s-ar putea vedea chiar utilaje pe centura Sătmarului.

“Astăzi are loc o ședință de guvern mai specială pentru sătmăreni, în condiţiile în care pe ordinea de zi se află proiectul privind exproprierea suprafeţei necesară realizării centurii de ocolire a municipiului Satu Mare. Eu sper că o să treacă de plenul guvernului. Asta înseamnă că mai există un singur document pentru a se demara investiţia propriu zisă. Executant este, bani sunt, exproprierea s-a făcut. Trebuie dat ordinul de începere de către şeful CNADNR pentru executant. Sper ca şi acest act se va naşte într-un orizont de timp care să permită firmei să se organizeze în aşa fel încât în afară de proiectare să se vadă şi lucrări efective în acest an.  În bugetul de stat e cuprinsă o sumă de 140 de milioane de lei, deci resursele sunt asigurate”, a spus Pataki Csaba.

Un comentariu

  1. Paul Răspunde

    Dl Pataki, sunteti un pierde-vara!!! Apucati-va de treaba ca nu ati facut mai nimic de 9 luni de zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.