Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Razie a polițiștilor de Florii. Sute de amenzi și 26 de permise suspendate

Razie a poliției de Florii. În week-endul Floriilor, poliţiştii au fost la datorie, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative. S-a acționat și  pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor în care sunt implicaţi pietoni, dar şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul de viteză impus pe segmente de drum public.

Astfel, în urma acestei razie a polițiștilor desfășurată în trafic în scopul creşterii gradului de siguranţă pe drumurile publice,  în urma controalelor asupra vehiculelor, pentru neregulile constatate, polițiștii au  aplicat 322 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe, peste 70, pentru depășirea limitei legale  de viteză. Pentru  10 dintre șoferii surprinși de aparatele radar depășind viteza legală, s-a dispus și măsura complementară de ridicare în vederea suspendării a permisului de conducere.

Recordul de viteză captat în acest week-end de aparatele radar ale poliției, a fost înregistrat în data de 08.04.2017, în jurul orelor 10.00, cînd un tânăr conducător auto de 24 ani din  Tarna Mare, a condus un autoturism pe strada Botizului din municipiul Satu Mare, cu o viteză de 139 km/h, pe sector de drum unde limita maximă admisă este de 70 km/h.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 60 000 de lei.  Pe lângă permisele suspendate  pentru depășirea vitezei legale, au mai fost ridicate în vederea suspendării 16 permise de conducere, din care 7 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni.

Și în Săptămâna Mare, polițiștii continuă să acționeze pentru prevenirea faptelor antisociale, astfel ca sărbătorile Pascale să fie mai sigure. În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.