Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

FOTO. Cal ieșit la păscut în Satu Mare. La ce ne mai putem aștepta

După câini, vulpi, veverițe, porci a venit și rândul cailor să-și facă simțită prezența la Satu Mare. De mâine intră în cadru mieii și iezii. La ce ne mai putem aștepta?

Un cititor PortalSM a imortalizat astăzi un cal care a ieșit, fără nicio grijă, la păscut. Cu alte cuvinte, orașul nostru dovedește, și prin aceste fotografii, că nu este altceva decât un… sat mai mare.

Patrupedul, priponit de altfel, a fost fotografiat în rotonda sensului giratoriu din spatele benzinăriei OMV de pe strada Lucian Blaga. Funia cu care era priponit calul îi permitea acestuia să ajungă până aproape la șosea, așa cum se vede și în fotografii. Există însă posibilitatea ca acest cal să se sperie, din cine știe ce motive, să scape din legătoare și să pună în pericol șoferii care circulă prin zonă. Mai ales că, potrivit cititorului care ne-a trimis aceste fotografii, calul respectiv se află de mai multe zile acolo.

Poliția Locală Satu Mare ar trebui să ia atitudine în acest caz cu atât mai mult cu cât, se știe, pe raza municipiului Satu Mare este interzisă creșterea animalelor, conform unei hotărâri a Consiliului Local.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

3 comentarii

  1. Zoltan Răspunde

    E calul lui Bia țiganu. Stã în zonã.

  2. comentator Răspunde

    Nu ştiu de ce vă miraţi. La Oradea zilele astea se plimba în voie o vacă pe stradă. Ce mai, suntem Animal Planet.

  3. Zoltan Răspunde

    Ce amendã a primit Bia țîganu de la Poliția localã. Aştept urgent un rãspuns Portalsm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.