Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Interlop, săltat de mascați din curtea spitalului. Lovise o minoră pe zebră

Un cunoscut interlop din județul Satu Mare a fost săltat de mascați chiar din curtea Spitalului Municipal din Carei.

Este vorba despre șantajistul Andrei Lakatos, zis Tono, din  Carei. Acesta a fost condamnat la la 2 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru comiterea a două infracțiuni de șantaj.

În cursul zilei de marți, însă, polițiștii și mascații l-au căutat pe Tono pentru a-l duce la închisoare. Numai că, între timp, se pare că Tono ar fi accidentat grav o minoră de 16 ani întimp ce aceasta se afla pe o trecere de pietoni din Carei. Martori oculari au declarat pentru Opiniedecarei.com, că cel care a lovit minora era chiar Andrei Lakatos.

Chiar și comunicatul de presă al IPJ vorbește despre un bărbat în vârstă de 55 de ani ca fiind vinovat deproducerea accidentului, adică este vârsta pe care o are Tono.

Andrei Lakatos a dus adolescenta rănită la Spitalul Municipal din Carei pentru îngrijiri medicale. Aici a fost găsit de oamenii legii. Citând același surse, Opiniedecarei.com susține că Tono ar fi fost săltat de mascați chiar din curtea Spitalului din Carei de unde a fost dus direct la Penitenciarul Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.