Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

VIDEO. Un sătmărean îşi deschide magazin românesc în Anglia

Un sătmărean din Tăşnad îşi deschide un magazin cu produse româneşti în Anglia. Cristian Irimuş a postat pe facebook un clip video în care îşi prezintă magazinul ce va fi deschis vineri dimineaţa în Hull.

El va vinde aici atât mici, cât şi fel de fel de conserve şi produse româneşti. Primilor 20 de clienţi le-a pregătit deja câte o sticluţă de pălincă, dar simbolic de deschidere. Magazinul de numeşte “Tăşnădeanul”, el având originile la Tăşnad.

“După cum bine aţi putut vedea probabil şi în clipul de prezentare, mâine deschidem magazinul romanesc “Tășnădeanul”, primul de acest gen în Hull! Deschiderea va avea loc la ora 8, adresa este 528 Hessle Road, postcode: HU3 5BQ! Primi douăzeci de clienţi vor primi o mică atentie din partea noastră, şi anume o sticluţă simbolică de pălincă tradiţională!”, a scris Cristian Irimuş.

El le ccere noilor clienţi să aibă “puţintică” răbdare cu el. fiind la început de drum.

“De acum ne veți avea aproape aici în Hull și sperăm să vă putem deservi la maxim cerințele! Suntem la început de drum, deci v-aș cere “puțintică” răbdare ardelenească, pentru că, vă dau cuvântul meu de onoare, am să încerc să vă satisfac toate cerințele și sugestiile venite la magazinul nostru!
Cerem si oferim RESPECT și BUN SIMȚ! Sunt singurele reguli ale magazinului. 🙂  Vă mulțumesc pentru înțelegere, ne vedem Vineri de la 8 am – 17:30 pm!”, a mai scris Cristian Irimuş.

 

Un comentariu

  1. Furnizori Evenimente Răspunde

    Buna ziua. Stiu ca mesajul meu nu are
    relevanta cu compania dumneavoastra dar daca aveti bunavointa sa ma ajutati
    cu un pont sau doua. Ma chinui sa dezvolt un portal
    http://www.furnizori-evenimente.ro ( un portal gratuit ce da o sansa tuturor) si
    am ajuns in impas cu promovarea. Dumneavoastra cum ati devenit populari (
    online), sau ce sfat imi dati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.