Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

INTERVIU. Dorel Coica rupe tăcerea: cine sunt vinovaţi că a pierdut alegerile şi cum vede administraţia Kereskenyi

Fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a nominalizat, în cadrul interviului acordat pentru PortalSM, persoanele care se fac vinovate de pierderea alegerilor locale de anul trecut. Cu toate că a mai fost solicitat și de alte publicații sau televiziuni din Satu Mare, Dorel Coica a spus că interviul acordat pentru PortalSM este primul de după alegeri. Pe lângă faptul că-i nominalizează cu nume și prenume pe cei care se fac vinovați de pierderea alegerilor, fostul primar a vorbit, în prima parte a acestui interviu, și despre activitatea actualei conduceri a Primăriei Satu Mare, pe care o consideră nesatisfăcătoare. În partea a doua a acestui interviu, care va fi difuzat mâine, Dorel Coica vorbește despre relația sa cu PSD-ul și dacă va mai candida sau nu la Primărie. 

“Am mai mult timp pentru nepoțelul meu”

În prima parte a interviului, Dorel Coica vorbește despre viața sa de după alegerile locale de anul trecut. El spune că are mai mult timp de afacerea sa, de familie și de nepoțelul său și că este mult mai liniștit acum. 

Reporter: Ce face astăzi fostul primar Dorel Coica? (activitate profesională, politică, familie).

Dorel Coica: După încheierea alegerilor și după ce a ieșit un alt câștigător la Primărie, am revenit la activitatea mea de bază, aceea de medic, în cadrul societății pe care am înființat-o și pe care o conduc după încheierea alegerilor. Am început să reorganizez, din multe puncte de vedere, iar eu am încercat să recuperez ceea ce nu am făcut în patru ani de zile, stând la Primărie, respectiv specializări peste specializări, absolut tot ce ține de activitatea de medic. Este o activitate foarte intensă, sunt mult mai ocupat acuma decât atunci când eram la Primărie, dar e o mare diferență. Atunci când eram la Primărie am considerat că trebuie să mă sacrific, să muncesc pentru sătmăreni, iar astăzi muncesc în primul rând pentru mine, pentru familia mea, pentru echipa mea de la societate și, bineînțeles, pentru pacienții pe care-i avem în portofoliu.

Am mai mult timp pentru familie, în special pentru nepoțelul meu care a crescut, are acum 3 ani, și cu care sunt în relații extrem de apropiate, ne împăcăm extrem de bine și trebuie să mă ocup îndeaproape să-l educ, să-l cresc mare să devină și el un viitor medic și, bineînțeles, un viitor lider. Lider, dar nu politic. Îl voi ține departe de politică pentru că nu merită să faci politică în ziua de astăzi.

“Adrian Ștef, vinovatul numărul unu”

Totodată, Dorel Coica consideră că vinovatul numărul unu pentru pierderea alegerilor este Adrian Ștef. Dar consideră că toți candidații români și-au adus contribuția în acest sens. 

Reporter: Cum aţi primit vestea că aţi pierdut alegerile și cine e principalul vinovat?

Dorel Coica: Intuiam că se vor pierde alegerile pentru că au fost câțiva contracandidați care au luat voturi din partea românilor. Au reușit să-i păcălească pe sătmăreni și să ia multe voturi.

Vinovatul numărul unu pentru pierderea alegerilor îl consider pe Adrian Ștef, pentru că el nu avea ce căuta la Primărie, știind că el nu este agreat de sătmăreni. Poate că în județ, undeva, unde nu a făcut drumuri, poate că începea să fie fie iubit de populație, dar în municipiu, Ștef nu avea nicio șansă. Din păcate, a luat 4.000 de voturi, cu care eu aș fi câștigat alegerile.

De asemenea, Adrian Cozma, care s-a crezut un mare viitor primar, cunoscută fiind imaginea de pe facebook că are anumite satisfacții că stă de vorbă cu pietrele, când lua o mimică din aia de gânditorul de la Hamangia și stătea de vorbă cu pietrele din Micro 17 și Carpați I. Asta ca în spirit de glumă.

Au fost opt candidați români dintre care foarte slab pregătiți, care știau că nu au nicio șansă, dar nu știu ce i-a împins să meargă și să strice lucrurile în sine. Și mă gândesc la Opriș care cu cele 300 de voturi ale lui s-a făcut de râs; Adelin Ghiarfaș care a luat o mie de voturi; Anderco, plin de răzbunare, a căutat să se răzbune pe mine că nu l-am mai lăsat să fie șef la serviciul unde nu venea și nu lucra, unde venea câte două ore și lua o groază de bani, a luat 1.500 de voturi, asta e valoarea lui, ca fost primar, de 1.500 de voturi, și cei doi Cozma și cu Ștef care au luat circa 4.000 de voturi.

“Nici electoratul român nu s-a prezentat la vot”

Este adevărat că nici electoratul român nu s-a prezentat la vot, dar nu s-a prezentat la urne în dorința, probabil, de a-l sprijini pe Kereskenyi să ajungă primar.

Îmi pare rău de Ștef, pe care l-am considerat un tip totuși valoros, dar mi-am dat seama că nu este omul pe care îl consideram. De asta nici nu am avut o relație foarte bună și strânsă cu el în timpul mandatului, pentru că nu puteam să fiu atât de inteligent, de orientat, de bun administrator, cum a fost el, și atunci am mers pe drumul meu, și mi-am făcut treaba la Primărie, iar el, cu echipa lui, și-a făcut treaba la județ. Dar l-a bătut și Adrian Cozma. În campanie se lăuda că ne bate și pe mine și pe Kereskenyi, dar pe el l-a bătut și Adrian Cozma.

Mi-a părut rău. Sunt convins că au fost mulți dintre colegii mei de la PSD care nu mă agreau și nu mă iubeau, au fost împotriva mea și au stârnit o parte a populației împotriva mea, probabil s-au supărat și cei din cartiere că le-am dărâmat garajele, mă așteptat la mai multe voturi din cartierul Micro 16 pentru că acolo am civilizat acel cartier: arată foarte bine, cu locuri de joacă pentru copii, cu lumină, cu tot ce trebuie. Urma să finalizăm, dacă rămâneam în continuare, cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II, dar populația din aceste cartiere n-a ieșit la vot, s-a votat, preponderent cu Kereskenyi, sperând că el o să le rezolve problema. Probabil că o să le-o rezolve dar începând cu 2020.

“Ori nu pot, ori nu vor să facă”

În ceea ce privește activitatea actualei conduceri a Primăriei Satu Mare, Dorel Coica consideră că aceasta este destul de slabă și are convingerea că primarul Kereskenyi va avea un eșec la sfârșitul mandatului său. 

Reporter: Noua administrație are aproape un an. Cum catalogați activitatea primarului Kereskenyi Gabor?

Dorel Coica: Nu-l prea văd. El se plângea în timpul mandatului meu că umblu, că merg foarte mult în delegații, că merg după investitori. Kereskenyi ce face? El nu merge într-o țară, să stea de vorbă cu investitori, el merge în mai multe țări. Și a făcut un turneu frumos acuma prin Japonia, prin Coreea de Sud, prin China. Eu i-am recomandat că dacă merge, să pună mai mulți investitori într-o valiză, că au loc, că sunt mai mici, să vină în Satu Mare. Să nu se ducă în Mongolia că dacă-l văd ăia îl opresc acolo. Îl consideră de-al lor.

Trecând la treburi serioase, administrația locală nu se vede. Eu am crezut că odată cu cooptarea lui Masculic, care totuși este un tip care cunoaște administrație, și a lui Butka, copilul care avea tot felul de idei năstrușnice și probabil acuma a fost pus de către conducerea UDMR să le pună în practică, am crezut că lucrurile o să meargă foarte bine și măcar o să continue proiectele pe care le-am început eu.

Dacă vă mai amintiți, la un moment dat se plângeau că ce grea moștenire, că nu au proiecte. Păi hai să vedem: am lăsat proiectul cu blocul de pe Ostrovului, le-am lăsat proiectul cu cartierul social, Drumul Careiului cu banii aduși de către noi și trebuie doar finalizat, licitație pentru proiectarea celui de-al treilea pod, cartierele Micro 17, Carpaţi I, Carpați II, unde ar trebui continuate lucrările și încheiate. Le-am lăsat bani în buget pentru a finaliza reabilitarea Centrului Nou și Centrului Vechi. Deci sunt foarte multe proiecte pe care noi le-am lăsat. Numai că ei s-au plâns de greaua moștenire. Păi ce să spun, noi ce moștenire am avut… Plus că am pregătit mai multe pachete de străzi, plus că am trecut prin comisia tehnică câteva sute sau mii de apartamente care urmau să fie reabilitate. Totul s-a blocat după ce a ajuns actualul primar. Înseamnă că nu au echipă de conducere, ori nu doresc să facă, ori nu vor să facă.
Actualul buget a fost distribuit în favoarea intereselor colegilor domnului Kereskenyi, în general, din păcate. Îmi pare extrem de rău că în Consiliul Local nu mai există opoziție, probabil că PSD-ul ar trebui să aibă un alt lider, care să fie mai bătăios, pentru că unii dintre cei care sunt acum tot trag speranțe că vor ajunge din nou să conducă municipiul acesta și probabil că nu vor să aibă reacții negative asupra Primăriei și a conducerii acesteia.

Coica: “Îl apreciez pe Albu”

Îl apreciez pe Adrian Albu, care are experiență în postul de viceprimar, a mai fost și în altă legislatură, el știe, pe îl văd cel mai activ și el este cel care, practic, ține piept reclamațiilor populației către Primărie.

Probabil că actuala conducere nu știe să-și formeze o echipă. Probabil că există diferențe de caracter între cei care conduc acuma și șefii de servicii. Am înțeles că primarul s-a izolat, nu poți să intri la el decât cu programare pentru audiență. Eu m-am rupt de activitatea asta pentru că dacă populația a considerat că STOP Coica, mergem mai departe cu Kereskenyi, acuma o să-i las să stea cu Kereskenyi 4 ani de zile. Să vedem ce realizări o să aibă și cât de mulțumită o să fie populația. Dar sunt convins că va avea un eșec domnul Kereskenyi.

“Adrian Micle, următorul candidat PSD la Primărie”

Fostul primar a mai precizat că ar trebui să existe o înțelegere între PSD și UDMR și că Adrian Micle ar fi cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de viceprimar al municipiului Satu mare și de Ciprian Ardelean cea de vicepreședinte al Consiliului Județean, Dorel Coica îl vede pe Micle și drept candidatul PSD pentru Primăria Satu Mare în 2020. 

Reporter: Credeți că PSD ar trebui să facă o înțelege cu UDMR la nivel local? Să aibă vicepreședinte și viceprimar?

Dorel Coica: Normal așa ar fi. Dar UDMR sunt convins că nu dorește, pentru că așa au primit și ei o palmă în trecut din partea fostei coaliții dintre PSD și PNL, fostul USL. Atunci USL nu a ținut seama de dorința lor, să le dea un post de viceprimar, și normal, este o contraplată la ceea ce s-a întâmplat atunci.

Dar, ca să ai un viceprimar sau un vicepreședinte de Consiliu Județean care să stea și să nu facă nimic și să zică doar ”da, da, da”, mai bine așa. Să fii în opoziție, pentru că ai mai multă posibilitate să vezi realitatea, să critici, să faci propuneri pe care să le ia în seamă sau nu actuala conducere.

Dar echipa de la municipiu este foarte bună și aici, după părerea mea, ca lucrurile să meargă foarte bine, ar trebui întinerită echipa.

Dar după părerea mea, un candidat redutabil la Primărie pentru următoarele alegeri din partea PSD, și, bineînțeles, dacă PSD investește în el, este Adrian Micle. Este la a doua legislatură de consilier local, eu l-am simpatizat, este un tip isteț, și, probabil, eu l-aș ajuta foarte mult cu sfaturi, din punct de vedere politic și administrativ, pentru că Adrian chiar merită acest lucru. Îl văd în postura de viceprimar pentru a fi pregătit pentru alegerile din 2020. Eu consider că el ar fi persoana cea mai nimerită și este un tip care nu stă în genunchi și nu pupă mâna nimănui. El susține politica partidului, e și bine de acasă, bogat, deci nu ar fi nevoit să facă compromisuri aici, și este un tip de perspectivă, cu curaj. Nu să stea să ia poziția mutului în momentul în care vine UDMR-ul și-ți bagă pe gât tot felul de proiecte care-i avantajează pe ei și sunt în defavoarea celorlalte grupuri politice.

La Consiliul Județean, cel mai bun vicepreședinte care ar putea să reprezinte PSD-ul ar fi Ciprian Ardelean. Este un tip tânăr, inteligent, cu experiență politică și administrativă. Deci Ciprian ar putea să susțină punctul de vedere al PSD-ului foarte bine. Și sunt convins că ar putea să impună anumite proiecte din partea PSD.

Partea a doua a interviului va fi publicată mâine. Dorel Coica ne răspunde întrebărilor cu privire la relaţia pe care o are cu PSD-ul dar şi planurile sale de viitor.

26 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Am o recomandare pentru Coica. Mâine dimineaţa când se trezeşte şi îşi mai potriveşte chelia, să se uite şi să repete cu voce tare : “Eu sunt principalul vinovat pentru rezultatele din alegeri.” Pentru că românii nu s-au dus la votl deoarece eşti un papagal, nu ai făcut nimic din ce ai promis, ba ai făcut scandal după scandal, şi oamenilor le-a ajuns 4 ani de balcanism.

    • marin Răspunde

      Mâncate-ar pușcăria de hot ai distrus orașul 4 ani ai furat tot ce ai putut și acum tragi concluzii.

      • Adriana Porna Răspunde

        Incredibil cat tupeu are olteanu sa mai apară în fata satmareni lor nu ai făcut nimic pt noi bai scursura și-a umplut buzunarul și atât.

      • x Răspunde

        esti un pic analfabet si mult prea prost

    • matroz Răspunde

      Un test ‘antidoping’ pentru tanarul Micle, un test ‘antidoping’ de politica. Se pare ca maestrul hot Coica a batut palma cu Aurelia , iar din umbra va conduce PSdul la Satu Mare. Deja conduce prin Les cu care a facut afaceri cu tipografia (a se vedea facturile Tipo Les cu Primaria), Darius Filip afaceri cu Satmareanul si firma care nu este pe numele noului prefect ( contracte de minim 3000 lei de la Primarie, 1000-2000 lei de la SC CoiCa), Victor Constantinovici finul lui Ghituca Ciocan, marele lingau al lui maestrul hot Dorel Coica si turnatorul de la Nord-Vest TV a lui Coica si Ciocan (Victor noul consilier al maestrului senator tipograf saracacios Les Gabriel), Ioana Bran facturi imense cu CJSM, Primaria Szatmar si Centrul de Creatie Satu Mare, sume lunare putin zis imense (conflict de interese in calitate de consilier judetean?) curtea de conturi a sesizat aceste aspecte de imbogatire a unor politruci, Pasca Vasile contracte imense pe materiale de constructii prin maestrii angajati Supuran si Paula Mare cu Spitalul Judetean (Supuran nepotul lui Govor, Paula Mare fina fostului deputat Ciocan Gheorghita) a se vedea casele construite de acesti indivizi. Ciprian Craciun costume, uniforme si perdele la scolile din municipiu prin bunavointa primarului plimbaret Coica (drept urmare ales consilier local, dupa demisia lui Coica). Viman Bogdan (fiul lui Viman de la Casa didactica) si Tou Dariana (odrasla lui Nelu Tou) angajati la asociatia de trantori de la Adi Apa, continuam cu Groza Catalin, Babtan Raul si Simon Corin mana dreapta a lui Govor, secretara Bente amanta fratiorului de Prefect. Groapa cu gunoi Claudelul si Rodicuta apropiatii de sacosa a baronului dela Satu mare. Apaserv in frunte cu Stejerean, Florica Marchis, fiica lui Rentea, fiul lui Mitrasca, fiul fostului prefect Avram, Fanea Costica mana dreapta a Aureliei de la Negresti. Cecilia Marinescu sefa Consilului administrativ de laApaserv (impusa de Coica, dar merita verificat conditiile sau CVul care a recomandat aceasta numire). Puiu Alin nepotul prefectului si Lorena Georgi reporterita de la Nord-Vest TV impusi la Prefectura de Eugen. Deputat Petric a impus un preot la Terebesti (neamurile), secretara la cabinetul parlamentar finuta Diana, Ocolul Silvic Osan Vasile (ulterior pensionat si angajat la noua firma in domeniul lemnului a lui Petric, Osan Cosmin fiul lui Vasile Osan este impus la RAR Satu Mare, Marcel Fortiu impus la Directia Silvicilor) Les Gabriel ministru si senator si-a impus sora la prefectura pe postul de secretara. Les Lavinia angajata la consiliul judetean.

      • Podina&ilie Răspunde

        Osan Olimpiu impus la RAR.pe Cosmin au încercat să-l pună șef de ocol la Satu mare dar inca nu au reușit.

  2. Ion Răspunde

    Orcie s-ar spune, Dorel Coica a miscat lucrurile in Satu Mare. M 16 si-a schimbat fata, Drumul Careiului inceput de dansul (proiect, finantare, tot) se termina acum si va arata bine de tot. Statiile de autobuz, strazile (mergeti numai prin Curtuius sa vedeti) , arata altfel.
    S-au facut si lucruri care nu sunt atat de vizibile… Cateva scoli mari au fost modernizate si dotate ca lumea.
    S-a ocupat de proiectarea altor investitii care sunt gata pregatite si trebuie doar sa fie puse in practica.
    Proiectul pentru Centrul Noue gata, banii sunt alocati (cateva milioane de lei) dar uite ca de un an nu auzim nimic despre asta (greu tare de inteles!)
    Daca nu erau talpile din Consiliul local, mall-ul NEPI era gata (dar si asa va fi) si e meritul lui Coica pentru ca a venit NEPI aici.
    Sunt convins ca daca mai ramanea un mandat s-ar fi vazut multe in acest oras dar deh, sunt multi cei nerabdatori si cei care nu rabda pe altii decat pe ei in frunte. Oricum PSD a aratat ca are oameni de o calitate buna pentru administratie
    Cine a gresit, cine a avut dreptate, se vede acum dar acum e tarziu. mandatul prezent e ratat. Sa vedem ce va urma in 2020. Ca uite asa trec anii si satu Mare ramane tot mai rau de caruta…

    • Alin Dura Răspunde

      CoiCa nu are nici-o treaba cu NEPI in afara faptului ca i-a fraierit, i-a mintit in legatura cu situatia juridică a terenurilor. Consiliul a dat tot concursul, insa a venit samsarul Bud Vasile care baga bete-n rosta. Singurul care a avut curajul sa lupte cu samsarii in ultimul 27 ani e primarul Kereskeni si echipa dansului. Si daca rezista, vom acea intr-adevar mall in Satu Mare.

      • comentator Răspunde

        Foarte bine punctat. Ceea ce nu a înţeles Coica în 4 ani este că investiţiile se fac după ce sunt clarificate treburile cu dreptul de proprietate asupra terenului. Asta în condiţiile în care ai bani de investit. Vezi şi situaţia de la Burdea unde vrea McDonalds să investească. Foarte bine. Dar cu titlu de proprietate în regulă. Altfel păţeşti ca OMV că după 10 ani pleci şi demolezi construcţia. Oricum cu terenul unde vrea NEPI mall-ul chiar trebuie făcut ceva. E de toată jena ceea ce este acolo în plin centrul oraşului.

  3. misu Răspunde

    Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase….Nu degeaba copacul putrezit la radacini care s-a rasturnat ieri se afla in fata PSD…

  4. Ion Răspunde

    Am uitat sa spun de drumul catre Satmarel, asta a fost printre primele, proiectul reabilitarii cladirii Popular si cate si cate altele mai sunt. E chiar pacat sa spui ca nu a facut Coica nimic pentru Satu Mare

    • comentator Răspunde

      Apropo de Cinema Popular. Când Coica era consilier PSD, şi era candidat la Primărie, a făcut scandal monstru în Consiliu şi toţi de la PSD au votat împotriva proiectului. Chiar de două ori. Ia verifică în arhiva ziarelor. A intervenit Prefectul ca a treia oară să treacă votul. Aşa de muuult a făcut el.

    • Holici Răspunde

      Au bagat material Bujorel cu Micle la improscat cu comentarii pro Coica! Sa-l sustinem oe taticul

    • Babanu Răspunde

      Popularul – inceput de Gyuszy.
      Drumul Satmarel – SF si Proiect din vremea lui Gyuszy.
      Drumul Careiului – SF si Proiect din vremea lui Gyuszi….
      Tu ce plm ai lasat dupa tine cheliosule??????? Nici-un Proiect!!!!!!!! Fara contract pt reparatii strazi imbecilule!
      Daca taceai filozof ramaneai!!!!!

  5. Satmarean Răspunde

    Doamne feri asta-i picat in cap ! Dar totusi cu ce activitati se poate lauda putoiul de Micle de il recomanda a fi viitor candidat din partea Psd ?? Ca eu sincer nu l-am vazut remarcandu-se cu vreo initiativa de proiect de hotarare de 4 ani de cand este consilier local !! Poate acela de lingaul nr.1 al lui Coica si afacerile cu ……… dar d-l Coica stie cel mai bine !

  6. Marcel Răspunde

    Mi-e lehamite….

  7. Tudor Răspunde

    Eu cred că principalul vinovat trebuie căutat în grădina proprie. O bună parte din PSD erau la comanda lui Govor, prietenul lui Ștef.

  8. Cojak Răspunde

    Bai oltene,tot glume proaste ai in program,ce sa facem islazu de la Băilești este liceul tău.Cate voturi ți-au furat Stefut si restul e treaba lor,dar eu ca si roman nu te-as vota si nu te-am votat niciodată.Probabil si cu Kermit o sa fie ca si cu Gyula ca nici ungurii lor nu o sa-l mai voteze dar asta rămâne de văzut.Si ca sa rămânem in registrul tău de glume proaste ,cică ăștia de la DNA au comandat o duba ecologică .Zice ca e toată capitonata cu folie de aluminiu si in mijloc are doar un led de 1wat.Zic ăștia de au proiectat-o ca ledul de 1wat o sa fie amplificat de chelia ta 300%+300% de la folie si o sa aveți lumina in duba ca de la soare in mijlocul lui august.Si mai zic ca nu sunt bani aruncați ca o sa faci cu duba drumuri lungi si dese ,cheia marilor succese.Iar după ce termina cu tine poate îl plimba si pe Chelu acum in funcție.Hai sifon hahalera bâlbâită ce ești.

  9. Calin Răspunde

    Ha ha ha Cojak… ai vrea tu sa conduci din umbra Psd ul din moment ce-l propui pe Micle la primarie :-))
    Dar mai bine roaga-te sa nu-i dezvaluie cineva IQ-ul la istetucul tau :-))

  10. Ionut Răspunde

    Hopa !! S-a trezit papagalul sa faca analize si recomandari . Du-te bai si ascunde-te ca ai dezbinat tot ce ai intalnit in cale…

  11. Andrei Răspunde

    Bre, da crezi ca a uitat lumea deja ca nici tu nu ai facut nimic. Lasa-ne te rog. Mai bine ocupate de familie. Numai sa nu te ocupi de familie cum te-ai ocupat de sătmăreni ca e jale

  12. Un cetatean Răspunde

    Bai Coica dupa ce ti-ai mintit propriul electorat vii si te dai victima ? Auzi sa faci recomandari ? In calitate de ce ? De tradator ? Hai lasa-ne…

  13. laurentiu Răspunde

    Traiasca keserkeni ! In sfarsit satmarenii au primarul pe care-l merita! 🙂

  14. cârcotaş Răspunde

    Am citit aproape tot dar am abandonat temându-mă că dau în icter.Coica a făcut şi a dres:O piaţă în Carpaţi I care nu trebuie nimănui,o parcare lângă biserica din CII unde a demolat-o iniţial(cea dinspre L.Blaga) deşi era extrem de solidă şi trebuia doar asfaltată(avea dreptate Cozma),a introdus spre aprobare PUZ-uri peste PUZ-uri ilegale în extravilan risipind toată coerenţa urbanistică(personal am cerut ca primăria să pretindă echiparea completă a străzilor nou înfiinţate cum cere legea dar nimic nu s-a întâmplat ,DE CE?),a susţinut permanent o atmosferă încordată în urbe atacând pe toată lumea într-un mod josnic(cum o face şi în interviu,să ne amintim şi cum a popularizat în ziar numele a 4 consilieri UDMR care n-au susţinut proiectul de la Burdea,lucru ce nu-l face un primar decent);a fragmentat contractul pentru parcări pentru a fi atribuit prin încredinţare directă etc.,etc. Îmi pierd cu un asemenea specimen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.