Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

FOTO. Liberalii sătmăreni își desemnează președintele. Conferința de alegeri

Filarmonica ”Dinu Lipatti” găzduiește, în aceste momente, ședința de alegeri a Organizației Județene a PNL Satu Mare, ocazie cu care liberalii sătmăreni își desemnează președintele.

La şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Satu Mare participă: Raluca Turcan – preşedinte PNL, Cristian Buşoi – Secretar General PNL, Ilie Bolojan – Preşedinte PNL Bihor, Roman Florin – Preşedinte PNL Hunedoara, Ioan Turc – Preşedinte PNL Bistriţa, Florin Alexe – Preşedinte PNL Sector 3 Bucureşti, Ludovic Orban candidat la preşedinţia PNL.

De asemenea, mai sunt prezenți circa 350 de delegați din cele 56 de organizații locale din județul Satu Mare, printre care deputatul Romeo Nicoară sau vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Rus, care a și prezidat această ședință, sau președintele Organizației Municipale a PNL Satu Mare, viceprimarul Doina Feher.

În calitate de invitați, la ședința de alegeri mai sunt prezenți președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. În cuvântul celor doi, aceștia au reafirmat buna colaborare, la nivel local și județean, dintre PNL și UDMR și au dat asigurări că aceasta va decurge și în continuare.

Despre importanța PNL pe scena politică românească au vorbit și președintele PNȚCD Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, și președintele FDG, Ioan Leitner.

Raluca Turcan i-a îndemnat pe liberalii sătmăreni să creadă în PNL și să-i determine, în acest fel, și pe cetățenii simpli să creadă în valorile liberale.

”Văd aici oameni care cred în PNL, care sunt structurali compatibili cu Partidul Național Liberal și care din nefericire, cred, că nu au primit motivația suficientă pentru a milita cu încredere și solidaritate pentru valorile liberale. Nu cred că în Satu Mare, cu excepția UDMR, există un partid care să poată reprezenta mai temeinic, corect și profesionist sătmărenii decât PNL. Eu cred lucrul acesta despre PNL Satu Mare. Dumneavoastră credeți lucrul acesta despre PNL Satu Mare. Credeți suficient de mult încât să-i convingeți și pe alți că aceasta este realitatea? Fiți convingători, dragilor. Pentru că noi nu credem în PNL, cum să creadă alții. Azi punem bazele unei forțe a PNL care să îi reprezinte cu adevărat pe cei care se uită cu speranță spre PNL”, a declarat Turcan.

Pentru preşedinţia PNL Satu Mare candidează viceprimarul Adrian Albu şi consilierul judeţean Adrian Cozma. Unul dintre cei doi va fi ales președinte la finele ședinței de astăzi.

Un comentariu

  1. Ady shop Răspunde

    Buna șeful un bax de țigi te rog..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.