Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Live mindshow la Satu Mare, în 18 mai 2017

Vlad Grigorescu – magician, mentalist, iluzionist, finalist la „Românii au Talent”, câștigător și coprezentator la iUmor – te provoacă să ieși din casă și să participi la un show care-ți va lua mințile. #MINDSHOW, spectacolul 100% interactiv, plin de umor, mister și emoții va avea loc joi, în 18 mai 2017, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, Bd. Transilvania, Nr. 3.

#MINDSHOW face parte din seria spectacolelor pe care Vlad Grigorescu le prezintă în întreaga țară, prin intermediul turneului #MINDFUCK TOUR. Demonstrațiile sale combină tehnici psihologice de manipulare și intuiție cu tehnologie multimedia și interactivitate, pentru a crea iluzia unui al șaselea simț. Vlad Grigorescu a adus conceptul de mentalism și hipnoză de scenă în România și este recunoscut pentru scepticismul său privind paranormalul.

„Când eram mic, tata mi-a arătat un truc cu un nasture. Tata nu este magician. Știa și el un truc și voia să mă țină ocupat. M-a ținut ocupat toată viața. Am studiat tot ce am prins despre această artă, am învățat de pe unde am apucat, mi-am pierdut foarte multe nopți citind despre magie. Pentru mine magia inseamnă mai mult decât trucuri. Ca și muzica, dansul, pictura sau poezia, eu cred că magia este o formă de artă prin care se pot transmite mesaje și emoții. Magicianul nu trebuie să fie cel care vine pe scenă cu aroganță pentru că el a învățat câteva trucuri, ci trebuie să fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum, la sfârșitul căruia, spectatorul să fie mai „bogat”. Până la urmă… poate că tata chiar este magician.” a declarat Vlad Grigorescu.

MINDSHOW este o experiență LIVE unică. Cu sute de spectacole la activ, iluzionistul a prestat pentru clienți de clasă înaltă, dar și pentru corporații, teatre și în emisiuni TV.  Acest eveniment nu este recomandat copiilor sub 12 ani, datorită complexității lui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.