Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

FOTO. Lucrări de mântuială şi pe str. Rodnei. Primăria nu a recepţionat lucrarea

Lucrări de mântuială şi la carosabilul de pe str. Rodnei din municipiul Satu Mare. Calitatea lucrărilor a fost îndoielnică drept pentru care Primăria a refuzat preluarea lucrării, iar acum firma responsabilă reface plombarea.

“Aceste lucrări au fost executate în anul 2016 dar NU au fost recepţionate de actuala conducere din cauza neîndeplinirii obligaţiilor de refacere a carosabilului şi a zonelor verzi. Cum am promis, nu vom prelua lucrări de proastă calitate. Executantul este obligat să finalizeze proiectul la standardele impuse” – a declarat primarul Gabor Kereskenyi, pe pagina de facebook a Primăriei.

15 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Locuiesc in zona si stiu cat de prost au fost facute lucrarile acolo! Dupa ce au astupat cu pamant acele santuri perpendiculare pe axul drumului ( ca aveau de unde ca trotuarele erau pline cu munti de pamant rezultat in urma excavarilor facute acolo pt inlocuirea unor tevi de o parte si alta a drumului) au mai pus ei ceva pietris peste si apoi au aruncat asfalt de peste 1 palma grosime fara sa taseste inainte nimic asa ca dupa vreo 1 saptamana toate acele santuri sau adancit si le loveai pe toate cand treceai pe acolo cu masina, si nu erau 1 sau 2 ci vreo 10-15 de la piata de vechituri pana aproape de scoala generala 21, erau 2 in dreptul cimitirului de acolo pe sensul de mers catre piata de vechituri de trebuia sa mergi pe contrasens sa iti sara bordul masinii in brate. Au venit dupa vreo cateva luni si le-au umplut iar cu astfalt dar de data asta au pus sa fie mai mult astfel incat s-au format ca niste borduri/praguri de alea ce se pun inainte de trecerile de pietoni, deci alta aventura, iti sarea limba in gura si ti se facea rau sa umbli peste acele praguri de cateva ori pe zi. O sa vedem acum cum vor iesi aceste lucrari si cat vor dura!

  2. Zoltan Răspunde

    Purã bãtaie de joc. Chiar nu a verificat nimeni acele lucrări efectuate pe str. Rodnei?.

  3. Zoltan Răspunde

    Este efectiv toatã strada tăiată

  4. vasile Răspunde

    Va invit stimate autoritati pe str Odobescu unde am inteles de la cei de la Apaserv ca s-a facut receptia lucrarii de canalizare.Durerea abia acum incepe dupa nici doi ani….Cine a facut receptia lucrarii? Sincer…l-as ingropa de viu!!!

  5. Ardelean Răspunde

    Pai parca acolo era un commando al pensionarilor care supervizau lucrarile…ca musteau de expertiza care se irosea altfel, ce s-a intamplat cu ei?

  6. laurentiu Răspunde

    Bravo keserkeni 🙂 o sa intri in istorie ca cel mai prost primar! 🙂

    • Norick Răspunde

      Primul loc este deja ocupat de fostul…Asadar eventual locul II. … 😛 🙂

    • Unu' Răspunde

      mirela, spală-te pe gură că pute a prostie!
      Lucrarea a fost executată pe vremea execrabilului dorel de sătmar, al cărui cur îl tot lingi tu!
      Scrie clar în articol, ACTUALA conducere a primăriei NU AFĂCUT RECEPȚIA, dar ție, oricum, ți-e tot una!
      CUIE MOICA!

  7. ovi Răspunde

    Toate lucrarile de plombare din oras sunt facute de mantuiala, se asfalteaza strazi secundare unde asfaltul era bun si strazile principale unde este circulatie sunt lasate balta (sa dau exemple str, Crasna, Ilarie Chendi) bataie de joc, oare cei din primarie nu raspuns pentru lucrarile efectuate. In Satu Mare chiar toata lumea doarme nu se poate lua o masura concreta?

  8. laurentiu Răspunde

    Disperatilor care-l lingeti pe keserkeni, cel mai prost primar 🙂 , SATMARENII vad cat e de incompetent este. Si inca nu au vazut totul 🙂

  9. Zoltan Răspunde

    Ki vagy te Norick?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.