Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Sacrificarea mieilor de Paște. De când începe acțiunea

Sacrificarea mieilor de Paște va începe de marți la locul special amenajat în acest sens din Piața de Vechituri. Acest centru va fi deschis până sâmbătă.

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare a aprobat funcționarea ”Centrului de Sacrificare Temporar a Ovinelor și Caprinelor”, situat în Piața de Vechituri. Acest centru își va începe activitatea marți, 11 aprilie, și va fi deschis zilnic între orele 7.00 și 17.00, cu excepția zilei de sâmbătă, 15 aprilie, când va deschis doar până la ora 13.00.

Toate ovinele și caprinele afluite spre comercializare voir fi obligatoriu identificate prin cortaliere și vor fi însoțite de acte sanitare veterinare obținute de la medicul veterinar concesionar din localitatea de domiciliu, precum și de documentul pentru informații referitoare la lanțul alimentar. Animalele vor fi transportate în mijloace de transport adecvate care trebuie să îndeplinească toate condițiile de bunăstare în timpul transportului și să aibă confirmarea de dezifectat.

Responsabili cu respectarea activității și a programului de lucru sunt medicii Vasile Mărieș și Dumitru Parlea. Pentru reclamații sau informații cei interesați pot suna la 0760-789016.

Un comentariu

  1. vasile Răspunde

    Gramatica limbii romane!!! ,, Acest centru va fi deschis până sâmbătă.”Azi e joi 6 aprilie 2017…sambata fiind 08 aprilie 2017…?????? Sa intelegem ca din 09 aprilie 2017 va fi desfiintat acest centru? Vai de lume si de noi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.