Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Noul PortalSM – 8 ani de ştiri: siguranţă, experienţă şi încredere!

Am lansat astăzi noul site www.portalsm.ro. Platforma este una mult mai prietenoasă, adaptată cerinţelor şi tehnologiei anului 2017. De acum site-ul PortalSM se poate accesa cu uşurinţă de pe orice dispozitiv, iar Galeriile FOTO se văd foarte bine, fără nicio problemă. Punem accent şi pe VIDEO.

Primul site de ştiri din Satu Mare securizat

Am pus un accent important pe siguranţa cititorilor noştri, atât în ceea ce priveşte furnizarea unor informaţii verificate din surse credibile, cât şi în ceea ce priveşte navigarea pe site. Adică, prin HTTPS, informațiile dumneavoastră personale se vor afla în siguranță. Astfel, PortalSM a devenit primul site de ştiri securizat din Satu Mare. Ne-am mutat şi în cloud, ceea ce înseamnă viteză mai mare de încărcare a siteului.

Profesionalism. 8 ani de ştiri, zi de zi

PortalSM a împlinit în luna martie 8 ani de la publicarea primei ştiri. Zi de zi, an de an, am relatat cele mai importante evenimente din judeţ, cu bune cu rele. Nu de puţine ori autorităţile locale au fost deranjate de întrebările reporterilor PortalSM dar şi de modul în care am relatat anumite aspecte. Alteori însă, am reușit să atragem atenția asupra unor probleme, să schimbăm lucruri.

Cel mai căutat site local de ştiri

În cei 8 ani, prin perseverenţă, multă muncă, dar mai ales seriozitate, am reuşit să devenim cel mai căutat site de ştiri pe motorul google. Nu ne lăudăm  singuri, o spune chiar Google Trends, site care nu poate fi manipulat. Oricine se poate lămuri cât de citite sunt siteurile după căutările de pe google. Vă invităm aşadar să tastaţi portalsm şi portal sm pe linkul Google Trends.

Creştere an de an

Traficul pe www.portalsm.ro a crescut an de an. De la câteva zeci de vizualizări în prima zi, am ajuns la vârfuri de peste 23.000 de clienţi unici pe zi cu zeci de mii de afişări pe zi. Media vizitatorilor unici trece astăzi de 12.000 de unici în fiecare zi. Am încercat totuşi să evităm titlurile bombastice şi senzaţionale, iar creşterea în timp s-a dovedit mai solidă şi mai bună decât subiectele umflate de conjunctură.

Portalul eşti tu!

Am demarat campania “Portalul eşti tu!”, care s-a bucurat de un real succes. Am primit zeci de sesizări, fotografii de la evenimente şi chiar videouri pe care le-am prezentat mai departe sătmărenilor. Scopul acestei campanii este de a coagula comunitatea creată în jurul siteului de ştiri www.portalsm.ro şi a face ca vocea sătmărenilor de rând să fie mai puternică.

Tot ce trebuie să faceți este să fotografiați un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiteți pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Credem să astfel, printr-o transparenţă mare, riscul de a apărea abuzuri este mai mic. Împreună putem implica şi mai mult autorităţile în rezolvarea anumitor probleme.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Precizăm că portalul nu are absolut niciun interes politic sau de orice alt fel, scopul nostru fiind pur şi simplu de a informa sătmărenii, în mod clar, simplu, rapid cu ştiri verificate, fără speculaţii.

Portalul eşti chiar tu!

4 comentarii

  1. Fan Răspunde

    Super fain siteul. Succes!

  2. Norick Răspunde

    Felicitari ! 😉
    Ar trebui sa va maturizati si la tema “comentariu” (o inregistrare = un nickname). Nu de alta, dar adevaratii profesionisti asa se procedeaza… 😛 😀 🙂

  3. matroz Răspunde

    @Norik:propun ca singurul si unicul comentator sa fie prietenul meu Norik.Firesc pentru a nu se simti discriminat pot din cand in cand sa dau cate o replica,ca-i trece repede supararea.Nu m-am obisnuit cu nastrusnicia asta inca.Ori invat ,ori renunt……

    • Norick Răspunde

      @matroz : fara Tine n-are rost nici un comentariu…:-)
      Noua platforma nu este mai buna , dar o sa ne obisnuim si cu asta.
      P.S. stai linisitit – nu ma supar eu nici o data – Tu esti asa mai sensibil(a) … 😀 😛 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.