Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Razie de amploare a Poliției. Aproape 30 permise suspendate

Aproape 30 de permise de conducere au fost suspendate într-o singură zi în urma unei razie de amploare a polițiștilor de la Biroului Rutier Satu Mare. Aceștia au acționat conform unui plan de acțiune, pentru combaterea indisciplinei pietonilor și asigurarea respectării dispozițiilor legale privind acordarea priorității pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumului public, ocazie cu care au fost aplicate un număr de 51 sancțiuni contravenționale și au fost suspendate 11 permise de conducere.

Tot ieri în urma acestei razie, au  fost aplicate în trafic 208 sancţiuni contravenţionale în valoare de  34.262 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 17 permise de conducere. Printre sancțiunile contravenționale care au generat și măsura suplimentară de suspendare a permisului de conducere se  regăsesc  depășirea limitei de viteză sau  neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

De asemenea, polițiștii Postului de Poliţie  Comunal Apa, împreună cu specialişti R.A.R. au efectuat o acţiune pe linie rutieră, între orele 09:00 – 12:00, pe D.N.1C în localitatea Apa,  ocazie cu care au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare 1.160 lei și a fost reținut un  certificat de înmatriculare  pentru noxe peste limita legală admisă.

 

2 comentarii

  1. radu Răspunde

    Cum sa dai sanctiune pentru noxe?? Cand mergi la RAR cu o masina de 10 ani in vederea inmatricularii, nici nu verifica fumul cu sonda.

    • Altu' Răspunde

      Cât ai plătit, sincer?
      Mie mi-a verificat noxele, încă de vre-o trei ori, apoi repede a sunat un “prieten” care în 15 minute a fost acolo cu ma;ina și cu noxele de la mine au trecut 2 mașini, a mea și a “prietenului”. Când l-am întrebat dacă sunt ceva probleme, a spus că nu a dat prea bine rezultatul, că cică noxele sunt puțin mai mari! Probabil aștepta să-i dau și eu ceva …
      A! Am uitat să spun, mașina “prietenului” nici n-a făcut testul de noxe, a trecut direct la suspensii …
      E folositor să ai asemenea “prieteni” …
      Asta s-a întâmplat prin 2012, iar domnul cu testarea m-a mai oprit odată în trafic, de data aia cu nenea polițai lângă el, iar noxele erau bune … La fel și la ITP, n-am probleme cu noxele …
      Concluzia o trageți voi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.