Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO: Batjocură sau incompetență? Așa a fost plombată strada Bălcescu

Strada Nicolae Bălcescu din municipiul Satu Marea fost plombată în batjocură sau incompetență. Cu toate că city-managerul Masculic Csaba ne dădea asigurări că plombările se fac conform actualei tehnologii, realitatea din teren ne arată cu totul și cu totul altceva.

”Dacă nu se face acum plombare conform tehnologiei actuale atunci nu s-a făcut niciodată. Se frezează la adâncimea corespunzătoare, se pune material cât trebuie și cum trebuie. Eu garantez că la 80% din ceea ce s-a plombat sunt la nivel”, declara pentru PortalSM, în urmă cu câteva zile, city-managerul Masculic Csaba. 

Fotografiile primite de la cititorii PortalSM și care au fost făcute astăzi pe strada Nicolae Bălcescu îl contrazic pe city-manager. În primul rând, plombarea s-a făcut pe ploaie. În al doilea rând, ploaia ne arată că aceste plombări au fost făcute de mântuială. În plus, zona verde au curăţat-o cum au curăţat-o.

”Ori au făcut lucru de mântuială, la batjocură sau incompetență. Plus că au plombat strada pe ploaie. Apa căzută a arătat și cât de bine au lucrat”, a afirmat sătmăreanul care ne-a trimis fotografiile.

Este vorba despre același cititor care în urmă cu câteva zile a trimis redacției PortalSM fotografii cu zgura de asfalt decopertată din gropile de asfalt și depozitată pe spațiul verde. Se pare că nimeni de la Primăria Satu Mare nu s-a ocupat de acești muncitori de atunci și până astăzi dacă și-au permis să lucreze așa.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.