Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Țigări de contrabandă vândute la magazin într-un sat din județ

Polițiștii sătmăreni au depistat un magazin alimentar dintr-o localitate a județului Satu Mare unde erau vândute țigări de contrabandă. 

În cursul zilei de ieri, 10.04.2017, acționând  pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care deţin în vederea comercializării ţigări de contrabandă, polițiștii de investigații criminale, în colaborare cu jandarmi din cadrul G.S.I. Tăşnad, au identificat la o unitate alimentară din localitate, o vânzătoare de 46 de ani, din comuna Cehal, care deținea în unitatea respectivă,  în scopul comercializării, pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă.

În total, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 45 de pachete de țigări de diferite mărci, ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, fiind de proveniență din Ucraina.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

4 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    La Piata Somes cand va deplasati domnilor????Cautati si acolo tigari…precis ca gasiti!!!!

  2. Norick Răspunde

    45 de pachete de țigări ?? Asta da captura… 🙂 😀

  3. Norick Răspunde

    P.S. pe poza sunt min. 200 de pachete , dar no problem… :-))))

  4. Anonim Răspunde

    Cineva a fost suparat pentru ca cel cu magazinul a vandut mai multe tigari ca si el :))) si l-a turnat…doamne oameni buni nu puneti botul la aceste lucruri ….politisti sunt mai corupti decat puteti crede…ei stiu absolut totul si ii prind pe cei cu mai putine pile si bani ….pesti cei mari se scalda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.