Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

FOTO. Un Supermarket din Satu Mare a introdus plata în forinți

Deși pare incredibil, un supermarket din Satu Mare a introdus plata în forinți. Nu în lei, nu în euro, nu în dolari, nu în lire sterline. În forinți!

Este vorba despre Praktiker unde, la un raion la care se vând răsaduri în ghivece, prețul este trecut în forinți. Și se pare că nu e de ieri, de azi, ci de ceva vreme. Pentru că se vede clar că prețul inițial a fost de 1990 de forinți, dar după reducere, acesta a scăzut la 1490 de forinți.

O sătmăreancă, cititoare PortalSM, nedumerită la rândul său, a făcut câteva fotografii și ni le-a trimis redacției noastre însoțite de următorul text.

”Azi la Praktiker se poate plăti și în forinți.Super ofertă doar azi!”

De fapt, în fond și la urma urmei, nu este vorba efectiv despre plata în forinți ci este vorba despre o neglijență. Acele ghivece de răsaduri au fost aduse, foarte probabil, din Ungaria, iar pe ele au rămas etichetele cu prețurile de la magazinul din țara vecină. Dar, la prima vedere, imaginea cu plata în forinți este frapantă.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.