Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

FOTO: Rochie din tampoane într-un hiper-market din Satu Mare. Oribil

Reprezentanții celui mai mare hiper-market din județul Satu Mare au găsit cea mai odioasă metodă de a face reclamă la tampoane. Nici una, nici alta, au îmbrăcat un manechin de plastic într-o rochie din tampoane și l-au expus în zona unde se vând astfel de produse.

Mai mult decât atât, tampoanele sunt desfăcute. Bine că nu le-au pus folosite. Din imagine se vede foarte clar că rochia este din tampoane, lucru confirmat chiar de cel care a făcut fotografia.

Un cunoscut creator de modă din Satu Mare nu a putut trece pe lângă această ” capodoperă” de rochie din tampoane fără să nu o remarce. I-a făcut o fotografie pe care a postat-o pe contul său de Facebook însoțită de următorul mesaj:

” Ce poate fi mai odios decât reclama asta? Felicitări Auchan Satu Mare!”.

Incredibil ce imaginație au unii chiar de săptămâna mare. Suntem curioși cu cât au crescut vânzările la tampoane igienice după această reclamă.

5 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Bine că nu-s … folosite!

  2. misu Răspunde

    original. “cunoscutul creator de moda satmarean” moare de invidie ca nu el a ghicit chestia asta

  3. InimaDeLeu Răspunde

    Nu e oribil, e excentric. Voi sunteti inapoiati mintal portalistilor.

  4. M Răspunde

    nu vad care ar fi problema, reclama si-a atins scopul, se vorbeste despre ea, chiar ar trebui felicitat cel care a fost cu ideea?

    totusi ce ne mai miram, traim in tara curvelor virgine.

  5. Laura Răspunde

    Poate nu e cea mai inspirata idee de marketing dar orice publicitate e publicitate buna pana la urma. Produsul e popularizat,
    Iar un absorbant, pentru ca este vorba despre absorbante nu despre tampoane (apropo, tampoanele sunt intra-vaginale) nu este absolut cu nimic odios. Face parte din igiena unei femei la fel cum face parte si un sampon, un sapun sau o lama de ras. Pentru un efect estetic mai placut si mai interesant eu as fi ales sa las absorbantele in foliile colorate -roz, portocaliu, verde pentru a creea un model mai dragut al rochiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.