Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

UPDATE FOTO. Şi-a tăiat venele live pe facebook pentru o copilă de 12 ani. Cum a fost salvat

Adolescentul din judeţul Satu Mare care şi-a tăiat venele live pe facebook a fost salvat de prietenii de pe reţeaua de socializare, care au sunat-o pe bunica lui, cu care locuieşte. Surse apropiate spun că si-a tăiat venele pentru o fată de 12 ani.

Tomi este elev la un liceu din municipiul Satu Mare. Apropiaţii povestesc să era supărat după ce s-a despărţit de Sonya, o fată de 12 ani, pe care ar fi iubit-o foarte mult.

Sâmbătă noaptea, el şi-a făcut mai multe răni pe antebraţul stâng şi a postat totul live pe facebook. Colegii şi prietenii l-au sunat pe tatăl său, dar adolescentul a luat şi telefonul tatălui la el, pentru a nu putea fi contactat. Totuşi, după circa 40 de minute, una dintre prietenii de pe facebook a reuşit să ia legătura cu bunica lui Tomi, care împreună cu tatăl lui, l-au găsit întins pe pat, probabil leșinat. A fost preluat ulterior de un echipaj de ambulanţă.

Părinţii sunt separaţi iar mama locuieşte în Portugalia.

Apropiații susțin că adolescentul este bine, dar va avea nevoie de consiliere.

Prezentăm în continuare imagini cu cei doi în care le este protejată identitatea. Deşi filmarea de aproape o oră în care tânărul își taie venele de la antebraţ şi agonizează este încă pe Facebook, PortalSM a decis să nu preia nici măcar o secundă de material video.

2 comentarii

  1. M Răspunde

    Fata de 12 ani si pozeaza ca una de 22 pe care a a tratat-o tot satul. Bravo mai, la varsta voastra jucati-va cu masinute si papusi. lasati dragostea mai incolo, mai aveti timp… Incredibil unde a ajuns lumea asta…

  2. Pop Ioan Răspunde

    Nu va faceti probleme.A folosit suc de rosii.Vroia doar sa faca impresie.O vena taiata nu asa singereaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.