Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Un adolescent din Satu Mare și-a tăiat venele în direct pe Facebook. Acum e la Urgențe

Un adolescent din Satu Mare și-a tăiat venele în direct pe Facebook. Momente de panică în această seară printre internauții care au cont pe Facebook. 

Practic, tânărul, care este din Iojib, a intrat în direct, în jurul orei 22.30, sâmbătă seara, și în faţa camerei telefonului mobil şi-a tăiat venele de la antebrațul stâng. A lăsat telefonul în direct după ce și-a prezentat rănile, apoi s-a întins.

Înainte de a-și prezenta în direct propria sa tentativă de sinucidere, adolescentul a postat pe contul său de Facebook că a luat la el și telefonul tatălui său, astfel ca nimeni să nu-l poată anunța.

De asemenea, a mai scris: ”Mi-am tăiat venele. Te iubesc Sonya. Am să mor”, sau ”Te iubesc. Până mâine o să fiu mort. Toți m-ați trădat!”

Totodată a mai scris: ”Viața e un joc, trebui să ști cum să-l joci!” și ”O să te ignor atât de mult încât o să mă rogi în genunchi să mă întorc”.

Se pare că adolescentul ar fi recurs la acest gest tragic din cauza unei fete care nu-i mai împărtășea iubirea.

În cele din urmă, a fost găsit de familie după aproximativ 42 de minute. În tot acest timp, adolescentul a agonizat și a ascultat piese de dragoste. Foarte probabil că unul dintre cunoscuții săi i-a alertat părinții.

A fost chemată o ambulanță care l-a transportat pe tânăr la Urgențe în stare de inconștiență.

Deşi filmarea de aproape o ora în care tânărul își taie venele de la antebraţ şi agonizează este încă pe Facebook, pe contul adolescentului, PortalSM a decis să nu preia nici măcar o secundă de material video. 

Un comentariu

  1. Anonimul Răspunde

    sa m-ai am si eu inchan un secret de dezvaluti pentru voi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.