Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

VIDEO. Scandal la Vama Petea. Sensul de ieșire din țară, blocat câteva zeci de minute

În această seară a izbucnit un scandal la Vama Petea. Sensul de ieșire din țară a fost blocat preț de câteva zeci de minute de șoferii nemulțumiți că se stă enorm de mult la coadă.

Potrivit martorilor oculari, circa 15 șoferi, sătui să stea atât de mult la rând, au decis să blocheze toate cele șase benzi de ieșire din țară solicitând deschiderea încă cel puțin a uneia în locul uneia de pe sensul de intrare. Practic, șoferii au blocat de-a curmezișul toate benzile de ieșire.

Vama Petea a fost blocată, în acest fel, aproximativ 20-25 de minute. După mai multe negocieri, în urma acestui scandal la Vama Petea, conducerea punctului de frontieră au decis deschiderea pe sensul de ieșire și a unei benzi din sensul de intrare. Adică pe ieșire sunt în prezent șapte benzi, iar pe intrare doar cinci. Pe o bandă de intrare se iese din țară, pe contrasens.

Nemulțumirea călătorilor a survenit după ce, în această seară, au fost nevoiți să stea mai bine de două ore la rând la ieșirea din țară. Rândul la Vama Patea a fost până la benzinăria din drumul spre Dorolț (Rompetrol), adică la aproape un kilometru de la ghișeele de control de la vama maghiară.

Se pare că nici sistemul de control nu este foarte bine pus la punct. Un călător a declarat pentru PortalSM că a vorbit cu un vameș maghiar care i-ar fi spus că după două-trei buletine verificate se blochează sistemul.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemnea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

11 comentarii

  1. Politist Răspunde

    Noi suntem un popor de rahat, aproape pe tot parcursul istoriei noastre am fost asupriti si am fost la picioarele celorlalte popoare dar acum totusi nu inteleg de ce trebuie sa aplicăm acest regulament privind efectuarea de controale sistematice adica verificarea tuturor persoanelor care trec frontiera de stat indiferent de cetățenie din moment ce noi nu suntem primiți în spațiul schengen și nici nu vom fi multă vreme în alte cuvinte noi fraierii de români le păzim spatele olandezilor francezilor etc si cetatenii noștri care trec frontiera au de suferit prin așteptări lungi si inutile zic eu . Asta este parerea mea!

  2. Norick Răspunde

    Sa fim sinceri, nici nu prea va grabiti sa mearga lucrurile mai bine, mai rapid, mai “european”… ☺️??
    Asta este parerea mea! ☺️

    • Zoltan Răspunde

      Norick țineți gura cã ți-o rup într-o zi.

      • matroz Răspunde

        @zoltan:cu asta ai rezolvat problema trecerilor?Norik o fi de vina pentru neputinta guvernantilor de-a aseza lucrurile la locul lor????Intr-o lume normala ori esti ori nu!Cum D-zeu dupa o groaza de ani de fiintare in UE sa vii acum si sa spui ca poti trece daca nu ai nasul stramb sula pe stanga…iar tu guvern sa-ti asumi tacerea acceptand o asemenea prostie!!!!Totusi granita UE unde este,la Petea sau la Albita???

      • Norick Răspunde

        Zolika ai mancat spanac, ca te crezi asa de tare???
        Stai calm in cusca ta si ocupa-te cu documentele calatoriilor… ☺️ ? ?

  3. ttttttt Răspunde

    Fraierii care lucreaza dincolo sa steie acolo si de sarbatori, ca este foarte bun acolo!
    De ce vin in romania …daca aici e greu…
    Ramaneti acolo prostilor….in germany…tara gunoiului

    • matroz Răspunde

      @ttt:tu esti un fascist sadea.Ce au aia care vin acasa cu incapacitatea diplomatica de a rezolva o trecere de frontiera civilazata?

    • M Răspunde

      Problema e ca baietii vin acasa sa se laude cu bemweul si cu audiul, ca daca n-ar fi prosti si smecheri ar face vizita cu avionul, dar atunci intervine a doua problema major, la intoarcere nu-si pot umple portbagajul cu carnati, sunca si mici, ca in rest mananca conserve pt pisici ca sa ramana cu ceva banuti.

      Aia mai intregi la cap urca cu familia in avion si au rezolvat treaba asa mai civilizat, sau european cum se spune mai sus.

  4. M Răspunde

    Revenind la articol, este insuportabil aceasta incompetenta. Ninci nu ma gandesc la bietii tiristi ca imi vine sa plang cand vad coada pana aproape de Satu Mare.

    Cum mama masii sa nu reusesti sa faci un sistem care sa nu se blocheze dupa 3 buletine? oameni buni, america trimite rachete si roboti pe marte!!! iar noi??? nu putem instala un calculator si un server care sa poata scana in timp real un document. noapte mintii!!!!

    Totusi ce observ eu este faptul ca acesti vamesi parca ar face protest, abia lucreaza. cu siguranta au ceva problema cu conducerea si isi arata nemultumirea in acest fel. Interesant, in Ucraina sistemul este mult sub nivelul nostru, dar totusi la ei merge randul, cand ajungem la granita noastra (la fel si daca treceti spre Ungaria din Ucraina) stiinta se opreste. Astia isi bat joc de noi!!!!!!!!!4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.