Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

La doar 21 de ani, un tânăr sătmărean zace în comă în spitalele din Ungaria

Deși nu are decât 21 de ani, un tânăr sătmărean zace în comă în spitalele din Ungaria. Medicii maghiari se străduie să-l aducă la viață, însă este foarte greu.

Este vorba despre Stotz Tamas din Foieni, cel care a căzut de pe acoperişul fostei filaturi de bumbac din Carei în a doua zi de Paște (luni, 17 aprilie). Tânărul a fost găsit miercuri într-un spaţiu din incinta fabricii după ce a căzut de la o înălţime de cinci metri. Practic a stat două nopți și o zi în stare de inconștiență până a fost găsit, adică miercuri dimineața (19 aprilie).

În urma impactului cu solul, acesta a suferit leziuni multiple, astfel că a fost transporat la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare. După ce a fost stabilizat, la solicitarea familiei sale, Stotz Tamas a fost transferat la un spital din Debrecen. Tânărul Stotz Tamas a fost transferat din nou, de această dată la un spital din Budapesta, unde și acum zace în comă.

Medicii maghiari încearcă în continuare să-l scoată din comă pe tânărul în vârstă de 21 de ani, care a început să reacţioneze la stimulii externi, au declarat surse apropiate familiei.

Sursa: opiniedecarei.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.