Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Accident cu multiple victime la Supur. Mamă și copil răniți

Un grav accident de circulație, soldat cu multiple victime, s-a produs astăzi, în jurul orei 11.30, la ieșirea din Supuru de Sus, județul Satu Mare, spre județul Sălaj.

Potrivit informațiilor oferite pentru PortalSM de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, evenimentul rutier s-a produs din cauza neatenției unei șoferițe de 46 de ani, din Cehia care, aflându-se la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat corespunzător în momentul în care a încercat să vireze la stânga.

Mașina în care se afla aceasta a fost lovită de o altă mașini, care circula regulamentar, condusă de un bărbat în vârstă de 34 de ani din Zalău.

În urma impactului au rezultat trei victime. Este vorba despre șoferița din Cehia, dar și de o femeie, de 33 de ani, și copilul ei de 3 ani, aflați în mașina înmatriculată în Zalău. Toate cele trei victime au fost transportate la Urgențe pentru investigații medicale.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. Niciunul dintre șoferi nu au consumat alcool. Șoferița din Cehia a rămas fără permis și acum riscă și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.