Ultima actualizare: ieri, 21:55
Locale

FOTO. Intervenţie SMURD în parcul din centrul oraşului

Intervenţie SMURD în centrul municipiului Satu Mare. Ambulanţa a fost solicitată să intervină în cazul unei femei, în vârstă de peste 30 de ani, care acuza dureri abdominale. Ambulanţierii SMURD au ajuns la faţa locului, în parcul din faţa Casei de Modă, şi au dus-o pe femeie la Urgenţe.

Potrivit martorilor, cazul nu pare a fi unul grav, femeia deplasându-se pe picioarele ei de pe bancă până la ambulanţă. După un prim consult, ea a fost dusă la Urgenţe pentru mai multe investigaţii.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Un comentariu

  1. Me Răspunde

    Wawwwwww ce știre! !!! O femeie care a mâncat ceva stocat a fost dusa cu taxiul roșu la spital!! Nemaipomenit, senzational,soc……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ghișeu special pentru Programul Rabla la Satu Mare. Unde e deschis

Având în vedere că în data de 18.05.2017 a demarat programul RABLA, iar în contextul în care potrivit art. 17....

Închide