Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

VIDEO/FOTO.Accident grav pe Botizului. Impact frontal. Două victime, la Urgențe

Un accident grav s-a produs astăzi, în jurul orei 9.30, pe strada Botizului din municipiul Satu Mare. Două victime au ajuns la Urgențe.

Două autoturisme, un Logan și o Dacia Dokker, de la Electrica, s-au ciocnit. Șoferul Daciei Logan, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a încercat să iasă dintr-o curte pe strada Botizului și să vireze la stânga, încălcând linia continuă dublă. Nu a reușit să/și ducă la îndeplinire planul deoarece a fost suprins de o Dacia Dokker de la Electrica care circula regulamentar.

În urma impactului, șoferul Daciei Logan, și pasagerul din dreapta faţă din Dokker au fost răniți. La fața locului au ajuns două echipaje SMURD care au preluat victimele și le-au transportat la Urgențe.

Din primele cercetări, reiese că șoferul Daciei Logan era băut, cel care se face vinovat de producerea accidentului era bine băut, în pragul comei alcoolice. El a avut o alcoolemie de 1.29 mg/l alcool în aerul expirat.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului și ce măsuri trebuie luate împortiva celor vinovați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.