Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

FOTO&VIDEO Sounds of Boney M. a făcut un spectacol ca în anii 80 la Satu Mare

Melodiile celebrei trupe Boney M. au răsunat duminică seara în centrul noul al municipiului Satu Mare.

Piaţa 25 Octombrie s-a umplut până la refuz, miile de sătmăreni venind să asculte hituri precum Rasputin, Rivers of Babylon, Daddy Cool, One way ticket.

Bineînţeles că nu este vorba despre trupa Boney M ci de Sounds of Boney M., fondată de fosta membră a grupului, Sheyla Bonnick.

Sounds of Boney M. a făcut o atmosferă old school la Satu Mare, amintind de tinereţile generaţiei care au prins discuri de vinyl sau casete audio.

Publicul a fost în delir mai bine de o oră. Trupa a revenit pe scenă la solicitarea sătmărenilor și a cântat din nou piesa Daddy Cool.

13 comentarii

  1. laurentiu Răspunde

    Daca imi spune cineva ca Zilele Orasului au fost reusite in acest an, ori e prost, ori nu a fost, ori e sluga lui keserkeni!!!

    • Dr Cioca Răspunde

      Felicitari totul a fost super ok atmosfera, distractie ,formatii in voga totul perfect.
      Felicitari…?

  2. De ris Răspunde

    A fost un esec total eu sa nu mai aud de acest primar si sclavii lui

  3. Unu' Răspunde

    Pornind doar de la faptul că focurile de artificii au fost programate Sâmbăta și s-a respectat prograul, adică ora 24, afirm cu tărie că a fost cel mai bine organizat eveniment din ultimii 10 ani!
    Cuie Moica!
    laurențiu, mirela și ceilalți sugaci pesedistoaldiști, sugeți o ceapă!
    Hai sictir!

  4. "miciul" Răspunde

    Parerea mea este ca au fost reusite.eu am vazut multa lume ,poate mai multa ca anul trecut,toata lumea se distra,terasele au fost pline,oamenii veseli.Copilasii au avut si ei unde si cu ce sa se joace.Parca standurile au fost mai bine organizate si mai aratoase,au fost bine organizate si reprezentate si in groapa lui Gyulea.Formatiile ok insa sonorizarea mizerabilă.Doua lucruri mi-au displacut profund :infrastructura din pta 25 octombrie ,groaznica,peisaj dezolant toata numai gropi, surpâturi ,fantanile arteziene groaznice.parcul central la fel ,din toate punctele de vedere ,alei,fantani,amenajare peisagistica.
    Al doilea lucru care mi-a displacut,spectacolul sovin abject facut de primar si consilierul sau Butka cu privire la mici si hamsii.Total deplasat ,nu stiu daca au castigat voturi pe chestia asta nu stiu daca au luat o spaga de la cel care a vrut sa-si comercializeze “mai in față” bautura si au gasit un motiv imbecil sa impuna acest lucru ,stiu doar ca este un gest degradant in total dezacord cu discursul de deschidere al primarului.Insa tot raul spre bine deoarece atata mistouri si glume facute pe seama acestor doi sovini am auzit ,mai ales ca absolut toti comerciantii au pregatit mici, incat nu cred ca o sa se spele nici cu toata apa Somesului ,probabil vor ramane mereu in memoria colectiva ca fiind (vorba unui comerciant) “papagal si pacaliciu care a vrut sa-ngroape miciu”.

    • M Răspunde

      Eu asa stiu ca nu a interzis nimeni comercializarea micilor, doar de terasele de langa scena era vorba. Chiar asa de mult s-a suparat lumea pt faza asta? Sau a pornit o vorba gresita si lumea a crezut ca nu vor mai fi mici deloc? Te rog explica-mi ca se pare am ramas pe din afara. Mersi

  5. Ion Răspunde

    Mergeti numa sa vedeti cat de civilizat a fost anul asta Ziua Orasului… Mizerie cumplita peste tot. Ulei ars aruncat pe dalele de beton si in canale… Zici ca a fost meci de handbal la Gyor… Ati auzit soundul lui sound of boney m??? Putea sa canta Mircea Deac sau Argus de 100 de ori mai bine…
    Bani aruncati si bataie de joc de satmareni!

    • Unu' Răspunde

      Scuză-mă, dar ai făcut vre-o poză sau vre-o reclamație la comunitari?
      N-o să vină nimeni să facă ordine dacă noi nu suntem curioși!
      Azi-mâine o să vină și Apaservul să ne supra-taxeze, că doar a curățat canalele după comercianții care au fost curioși doar de un singur lucru: profitul!

  6. laurentiu Răspunde

    Eu n-am vazut NIMIC ptr copii, sau a fost cumva Gasca Zurli si nu stiu? Pauze luuuuungi, trupe mai slabe decat anul trecut, mizerie… in rest au dreptate lingaii lui keserkeni!!! 🙂

    • Unu' Răspunde

      N-a mai venit gașca lui costel, asta-i problema ta?
      Câți copii au fost la celelalte ediții? Io am fost acolo cu copilul meu (și l-am huiduit pe dorel de sătmar) și erau în total 100 de copii plus 100 de oameni din care-i însoșeau pe copii! O avem pe Ella Bella, care e cel puțin la fel de populară în rândul copiilor de la noi și ea e sătmăreancă! Pe ea de ce n-a chemat-o ldorel de sătmar? Era prea ieftină?!?
      Hai marș, suge-o ceapă!

  7. mirela Răspunde

    Daca tot m-ati pomenit a fost o editie slaba de tot. Sonorizare varza, trupe puse aiurea sau care si-au batut joc de public muuuult mai slab ca anul trecut din TOATE punctele de vedere! Daca suntem realisti… daca nu… putem bate campii! 🙂

  8. Norick Răspunde

    Copile , imi spui si mie de ce folosesti mai multi nickname ? Crezi ,ca asa esti mai valoros ?? Slaba incercare , defapt la cine o gasca de zurli reprezinta topul , ce asteptari sa avem…Spor la sapat si la lins…
    Apropos si D. Alban este/a fost medic – le-ai sarutat si pe el ??? ;-))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.