Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO.Bulevardul Independenței este decopertat. Va fi reabilitat

În această dimineață au fost demarate lucrările de decopertare a bulevardului Independenței din cartierul Micro 17, Satu Mare. Această arteră va fi reabilitată integral.

În prima fază a lucrărilor, au fost schimbate bordurile de pe ambele părți ale bulevardului. Azi au început lucrările de decopertare a asfaltului după care va fi așternut un nou strat de asfalt.

Inițial s-a prevăzut că vor fi decopertate apoi reasfaltate două din cele patru benzi, din capăt în capăt, apoi celelalte două. Ulterior, însă, s-a decis să fie decopertată porțiunea dintre Jubileului și Ion Vidu, pe partea dreaptă, apoi același lucru se va face și pe partea stângă. Apoi se va decoperta și restul bulevardului până la intrarea în cartier. După ce va fi frezat întreg asfaltul, se vor face lucrările de corectare apoi se va turna asfaltul.

Reprezentanții primăriei spun că cel târziu până în data de 10 iunie bulevardul Independenței va fi asfaltat în totalitate. În tot acest timp, circulația în zonă va fi restricționată în funcție de lucrări.

Va urma strada Jubileului unde, de asemenea, au fost schimbate deja bordurile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.