Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Mister total în cazul cadavrului din fosa Spitalui Judeţean. Toată lumea tace!

Mister total în jurul cadavrului descoperit în fosa septică a bucătăriei Spitalului Judeţean. În afară de Poliţia Satu Mare, care a confirmat că a fost descoperit cadavrul bărbatului şi se efectuează o anchetă, nimeni nu spune nimic.

Conducerea Spitalului Judeţean refuză să ofere orice informaţie către presă, ba mai mult, nici nu permite accesul jurnaliștilor în zona în care a fost descoperit cadavrul pentru a prezenta sătmărenilor imagini de la faţa locului. Descoperirea cadavrului a şocat întregul oraş, şi ar fi foarte interesat de văzut locul, cum se face accesul către fosa respectivă, cum era acoperită, etc. Evident că nimeni nu intenţionează să afecteze desfăşurarea anchetei, dar tăcerea totală sau accesul jurnaliştilor în zona respectivă la mai multe ore după finalizarea cercetărilor sunt cel puţin suspecte.

În condiţiile în care nimeni nu oferă vreo informaţie, indiciile se obţin pe surse. Astfel, reiese că acest cadavru a fost descoperit de muncitorii societăţii Apaserv, care au mers să golească fosa plină. Ei au observat o mână şi au crezut iniţial că este vorba despre un manechin, dar pe urmă şi-au dat seama că este vorba despre un bărbat. Pompierii au sosit la fața locului, au scos cadavrul și l-au predat polițiștilor. La fața locului au ajuns și procurorii. Tot surse apropiate anchetatorilor susțin că nu ar fi vorba nici de un angajat al spitalului, nici despre vreun om al străzii.

Deocamdată nu se ştie dacă bărbatul era internat în spital sau nu, dacă a plecat fără înştiinţarea medicilor, dacă era vreo rudă sau un vizitator al vreunui internat, dacă a căzut accidental, dacă este vorba despre vreo crimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.