Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Cadavrul din fosa septică a Spitalului Județean. Ipoteze de lucru

Cadavrul descoperit ieri de o echipă care a mers să curețe fosa septică a bucătăriei Spitalului Județean de Urgențe nu a putut fi identificat până la această oră. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze de lucru.

Surse judiciare au declarat pentru PortalSM că, potrivit primelor investigații, bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ 3 luni. La o primă examinare, nu prezenta urme de violență, motiv pentru care se crede că bărbatul ar fi ajuns accidental în groapa septică. Varianta unei crime este puțin probabilă, deocamdată.

După trei luni de zile de stat în fosa septică a bucătăriei spitalului, hainele au fost destul de serios distruse pentru a da unele indicii în ceea ce privește identitatea bărbatului.

Totuși, plecând de la unele indicii cu privire la data la care bărbatul ar fi căzut în fosa septică, anchetatorii care instrumenează cazul au  tras unele concluzii și anume:

  1. Nu poate fi un pacient din spital pentru că dacă ar fi dispărut vreun bolnav s-ar fi aflat imediat, nu după trei luni. Chiar dacă ar fi fost vorba despre un bolnav care a fugit din spital (se întâmplă destul de frecvent astfel de cazuri) acesta tot ar fi trebuit să ajungă undeva și cineva tot i-ar fi simțit lipsa.
  2. Este foarte puțin probabil să fie un aparținător al vreunui bolnav pentru că în urmă cu aproximativ 3 luni, și nici de atunci încoace, nu a fost anunțată dispariția niciunui bărbat de acasă. A fost cazul unuia dar acesta a fost găsit la scurt timp. Deci nu este vorba despre victima din fosa septică.
  3. Dacă totuși este un aparținător al unui bolnav atunci cu siguranță este din alt județ.
  4. Cel mai probabil este vorba despre un om al străzii. În urmă cu trei luni ne aflam la mijlocul lunii februarie când era destul de frig afară. Nu este exclus ca omul străzii să fi încercat să-și găsească un adăpost pe lângă bucătărioa spitalului și astfel să fi căzut în groapa septică.

Cert este că astăzi, la ora 11.00, i s-a făcut autopsia bărbatului decedat, lucru care ar putea da răspunsuri la multe dintre întrebările cu privire la moartea bărbatului.

Tot cu această ocazie, i se vor lua și amprentele bărbatului decedat ocazie cu care, se speră, va fi identificat cadavrul. Oamenii străzii au fost cu toții amprentați de poliție astfel că dacă este vorba despre unul dintre ei cu siguranță va fi găsit.

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    În primul rand domnule președinte mai bine v-ați interesa cum se ajunge în acel loc..și mai apoi sa d ați vina pe cineva…e ușor sa schimbi o firma de paza…ca sa reușiți sa ii puneți pe cei ai consilierului Bertici Ștefan…mai exact Beța Security!!!!!!se stie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.