Ultima actualizare: azi, 18:10

Locale

Cadavrul de la spital, în zonă greu accesibilă. Firma de pază trebuie să dea explicaţii

 

Locul în care a fost găsit cadavrul din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare este una foarte greu accesibilă. Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a explicat astăzi că în zona respectivă accesul este foarte greu, iar întraga zonă trebuie păzită de firma de pază.

El a precizat că nu are detalii din anchetă, doar informaţii neoficiale care i-au parvenit şi lui.

“Ştiu că astăzi se face autopsia. Nu se ştie dacă a fost accident sau dacă a fost omor. Este vorba despre o persoană de sex masculin. Nici noi nu am fost informaţi la rândul nostru, iar cei din spital nici ei nu ştiu mai mult”, a spus Pataki.

El a explicat că în zona în care a fost descoperit cadavrul se poate ajunge foarte greu, nu este vorba despre o groapă în mijlocul spitalului.

“Parchetul o să facă cercetări de rigoare, o să întrebe, de exemplu, paza spitalului, dacă e vorba de o persoană internată cândva în spital, dacă e vreun aparţinător, cum s-a ajuns acolo. Nu e cercetare administrativă, e cercetare penală. Eu ştiu că este o zonă greu accesibilă, unde se putea ajunge prin efracţie. Nu vă gândiţi că este undeva o groapă în mijlocul spitalului sau undeva într-o zonă accesibilă. Este într-o zonă greu accesibilă. Am vorbit cu administratorul spitalului şi mi-a zis că e foarte greu de ajuns acolo. Ultima dată, din câte ştiu eu, s-a accesat acest spaţiu când s-au reparat pompele, fiind folosite de bucătărie, în ianuarie sau februarie”, a spus președintele CJ.

Pe lângă asigurarea pazei în puntele fixe, firma de pază avea obligația să efectueze și patrulări în curtea spitalului.

Un comentariu

  1. Surpriză Răspunde

    Uite așa se scoate o firmă de pază din JOC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.