Ultima actualizare: ieri, 21:55
Locale

Cadavrul din fosa Spitalului Județean, identificat. Cine era bărbatul

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul de specialitate al criminaliştilor, au reuşit în cursul zilei de ieri, 18.05.a.c. să stabilească  identitatea cadavrului uman descoperit în fosa septică din incinta Spitalului Judeţean Satu Mare

În urma examinării în sistemul AFIS a impresiunilor papilare prelevate de la cadavru şi a comparărilor dactiloscopice efectuate de către criminalişti, s-a stabilit identitatea acestuia, ca fiind un bărbat de 34 de ani din Satu Mare.

Surse judiciare au declarat pentru PortalSM că este vorba despre un om al străzii care-și ducea veacul în colibele de sub stadionul Unio.

Cum a ajuns bietul om să se înece în fosa septică a Spitalului Județean rămâne încă o dilemă. Foarte probabil s-a adăpostit de frig, doarece specialiștii spun că acest cadavru zace acolo de trei luni, și a căzut.

Cercetările continuă,  în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
FOTO. Conducere nouă la Draxlmaier Satu Mare. Director interimar

Fabrica Draxlmaier Satu Mare are un nou director interimar după ce fostul director, Sorin Ghiță, a demisionat. ”Începând cu data...

Închide