Ultima actualizare: azi, 11:36
Locale

FOTO. Conducere nouă la Draxlmaier Satu Mare. Director interimar

Fabrica Draxlmaier Satu Mare are un nou director interimar după ce fostul director, Sorin Ghiță, a demisionat.

Începând cu data de 17 mai 2017, compania DRÄXLMAIER Satu Mare are un director interimar în persoana lui Josef Kaufmann, Coordonator al Diviziei de Producție a Sistemelor Electrice din Europa al DRÄXLMAIER Group. Domnul Kaufmann lucrează în cadrul Grupului DRÄXLMAIER de aproape 20 de ani.

 Fostul director, domnul Sorin Ghiță, a ales să accepte noi provocări în cariera sa profesională și să își continue activitatea în afara companiei”, se arată într-o informare trimisă pentru PortalSM de Draxlmaier Satu Mare. 

Așa după cum anunțam ieri, fostul managerul general al fabricii Draxlmaier Satu Mare, Sorin Ghiță, a demisionat miercuri din funcție. Majoritatea celor din fabrică sunt de părere că Sorin Ghiță a fost ”silit” să-și dea demisia de către reprezentantul firmei mamă care se află în aceste zile la Satu Mare, în urma protestului de vineri dimineață a angajaților de la Hala 3. Alții sunt de părere că acel protest nu a contat în luarea decizie, iar Ghiță a demisionat, fără a fi silit, pentru că se duce la o altă firmă.

Pe de altă parte, însă, tot mai multe voci din Draxlmaier anunță iminenta demitere a directorului adjunct, Florin Brazdău. Din câte se pare, acesta din urmă ar fi fost filmat cu telefonul mobil că ar fi avut un comportament nu tocmai adecvat cu muncitorii care s-au aflat vineri dimineața în grevă, imagini ce au fost vizionate și de  reprezentantul firmei mamă. Se pare că vor mai fi executate și alte schimbări la Draxlmaier Satu Mare.

 Despre DRÄXLMAIER Group

DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Compania are, în prezent, aproximativ 60.000 de angajați în întreaga lume. Datorită muncii și capacității lor de inovare, DRÄXLMAIER Group a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile.

4 comentarii

 1. observator Răspunde

  Eu am auzit că cel care a filmat va fi dat afară pt. că a încălcat ROI.
  De asemenea am auzit că Ghiţă merge să salveze altă firmă.

 2. hahaha Răspunde

  pe fruntea lu’ asta se poate juca X-0 :)))

 3. Johnny Bravo Răspunde

  hahaha jucam X-0? :)))) are fata de homosexual :)))

 4. Razvan Răspunde

  Bag pl in firma voastra muncesc la voi da mi se rupe de voi,sunt sringher da ma pis pe voi de analfabeti si de curvele care dau cu curu sa obtina un loc mai sus in firma si ajng sefe de echipa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.