Ultima actualizare: azi, 13:20
Locale

VIDEO/FOTO.Centrul nou, pericol public, cu o săptămână înainte de Zilele Orașului

Pasajale de acces dinspre digul Someșului spre platoul din Centrul Nou reprezintă un adevărat pericol public înainte cu o săptămână de Zilele Orașului. Sorin S., cititor PortalSM, ne-a trimis câteva fotografii însoțite de următorul text:

”Având în vedere că urmează Zilele Orașului, plasele puse de autoritățile locale să nu cadă tencuiala de pe aceste pasarele vor fi suficiente? Poate vom avea și o reacție din partea autorităților, punțile respective fiind chiar ”sub nasul lor” și vom vedea și măsurile reale de protejare a oamenilor să nu se întâmple vreo nenorocire”, ne scrie Sorin S.

Cele spuse de citirorul PortalSM se confirmă. La pasarela de lângă Palatul Administrativ plasa de protecție este ruptă, aproape că nu mai protejează deloc. De asemenea, scările de acces pe pasarelă dinspre dig sunt adâncite în pământ, rupte, neîngrijire. Crește vegetație pe ele.

Cu unele mici excepții, la fel arată și cealaltă pasarelă. La baza acesteia se află o bucată mare de tencuială căzută de undeva de sus. Cele două pasarele reprezintă un adevărat pericol public și, dacă ținem cont de faptul că de Zilele Orașului va fi foarte lume în centru și, implicit, pe și sub cele două pasarele, autoritățile ar trebui să ia unele măsuri de protecție.

PortalSM a atras atenția în mai multe rânduri despre pericolul reprezentat de tencuiala scorojită a celor două pasarele.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

9 comentarii

 1. Mihnea Răspunde

  Rezolva primarul….fix pix chestia asta.

 2. misu Răspunde

  Trebuie demolate hidoseniile alea

 3. comentator Răspunde

  De fapt tot Centrul nou este o mizerie arhitecturală nefuncţională, îngrămădită, dezgustătoare. Pe care o să îl mai vedem mult timp. Nu înţeleg de ce nu s-a făcut acest centru civic din start pe malul celălalt.

  • Norick Răspunde

   Da , ai dreptate , arata vai-si-amar tot Centrul “Nou “. Ceea ce nu inteleg , este ca dintr-o data la toata lumea sare in ochi nepasarea autoritatiilor… 😉

   • matroz Răspunde

    @Norik:s-a mai spus si altadata,numai ca atunci spuneau ungurii.Acum spun toti!Cu parere de rau dar administatie mai proasta decat acum se pare ca nu am avut.Cei trei crai din primarie,nu ies din barlog,pentru ca nu au solutii!Sau ti-se pare ca au gasit o solutie pentru Podul Decebal,unde nu au fost inlaturate nici macar separatoare de benzi…Sa nu mai spun de terminarea lucrarii…Nu cred ca e pricepere.
    Sau poate nu sunt ajutati sa priceapa de colaboratori.Si intr-un caz si in altul cineva ar trebui sa plece sau sa faca ceva…Ti-se pare profesionista masura de spalare a strazilor si trotuarelor,doar prin selectie,numai dupa mintiuca lor putina,corecta!Strada pe care locuiesc,ce are,ca de platit impozit platesc marit stand in centru?Daca uiti repede, ar trebui sa te uiti in programul de campanie alui Gabor.Nu te-ai mira atunci ca lumea il aplauda la scena deschisa cu indemnuri matriarhale.
    Deci badie Norik,nu nationalitatea primarului nostru e problema ,ci nepasarea,nepriceperea si neam-prostia!

    • Norick Răspunde

     @matroz:altceva,decat ungurii fac o administratie rea si – s prosti poti???
     Baga te rog un alt CD, ca piesele astea le stiu deja pederost… ☺️ ? ?

     • matroz

      @Norik:n-am spus ce crezi tu ca intelegi!Dar o sa-ti repet pana pricepi ca omul asta bun de orice,numai de administratie nu!Dar e greu sa pricepi si asta nu pentru ca esti ungur!

     • Norick

      @matroz : Si oare unde suparatu am scris eu , ca este un bun administrator ??
      Daca ai tras concluzia asta , atunci repede ia-ti ceva medicamente pana nu este prea tarziu…;-) 😉
      Weekend placut – fara nervi suplimentare 😉 !

 4. popica Răspunde

  autoritatile,politia ar trebuii sa interzica desfasurarea zilelor orasului,ceea ce se intampla cu cele doua poduri si cu groapa lui Gyuszi este un atentat terorist,este ca si o bomba ce asteaptam sa explodeze,si cand va exploda si niste oameni vor avea de suferit cine se va face vinovat de toate astea? ISIS?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.