Ultima actualizare: ieri, 22:28
Locale

Managerul general de la Draxlmaier a demisionat. Sunt anunțate și alte demisii

Managerul general al fabricii Draxlmaier Satu Mare, Sorin Ghiță, a demisionat ieri din funcție, potrivit unor surse din cadrul intreprinderii. În ceea ce privește modul în care a făcut-o și ce l-a determinat să ia această decizie, opiniile din cadrul Draxlmaier sunt împărțite.

Majoritatea celor din fabrică sunt de părere că Sorin Ghiță a fost ”silit” să-și dea demisia de către reprezentantul firmei mamă care se află în aceste zile la Satu Mare, în urma protestului de vineri dimieana a angajaților de la Hala 3. Alții sunt de părere că acel protest nu a contat în luarea decizie, iar Ghiță a demisionat, fără a fi silit, pentru că se duce la o altă firmă.

Pe de altă parte, însă, tot mai multe voci din Draxlmaier anunță iminenta demitere a directorului adjunct, Florin Brazdău. Din câte se pare, acesta din urmă ar fi fost filmat cu telefonul mobil că ar fi avut un comportament nu tocmai adecvat cu muncitorii care s-au aflat vineri dimineața în grevă, imagini ce au fost vizionate și de  reprezentantul firmei mamă. Se pare că vor mai fi executate și alte schimbări la Draxlmaier Satu Mare.

4 comentarii

 1. Muncitor hala 3 Răspunde

  Domnul director Sorin Ghita inca de cand a venit in firma a vrut sa faca o schimbare si chiar a incercat prin schimbarea din functie a lui Hodre, Handro, Ciuceac si Niculescu. Dar asta nu le-a convenit la uni care de atunci l-au sapat continuu si asa s-a ajuns la demisia lui. In drm este o mare mafie a sefilor condusi de Hodrea, Campian si Dumbrava din aceasta cauza firma azi nu mai are muncitori. Pe cei vechi i-au silit sa plece pentru ca ” sunt 100 la poarta care asteapta sa iti ia locul” asa i-au speriat pe oameni aceasta conducere. Acum se vede unde sunt oameni de care se vorbea. In aceasta firma nu mai are nimeni incredere si de aceea nu mai vin oameni pentru ca sunt tratati ca niste carpe. Daca mai continua asa in vreo 3 ani aceasta firma da faliment. S-a ajuns acolo incat sunt mai multi oameni la tesa decat in productie. Este normal? Iar asa zisi reprezentanti ai salariatilor cu Campian in frunte numai interesele lor le vad sinici decum a salariatilor.

  • Relu Patratelu Răspunde

   V-am spus ca ”jocurile” le fac cei de aici,unii care au mana libera in a lua decizii,insa aceste decizii clar sunt in contradictie cu ce doreste patronul neamt.Indivizii de aici stabilesc salariul muncitorilor,pentru ca ei incaseaza salarii si prime consistente tocmai pentru ca nu se cer majorari salariale ! Cu cat salariile muncitorilor sunt mai mici cu atat ei se ”falesc” la neamt,si il asigurau mereu ca la drm totul e ok !! Sa nu aveti incredere in cei care zic ca va ”reprezinta” pentru ca la fel si ei isi iau ”partea leului”,si cu cat e mai incarcata schema TESA cu atat salariile muncitorilor vor fi mai mici,pentru ca media salariilor este umflata cu salariile mari ale celor din tesa !Daca cei din Germania ar face un audit ,jumatate din cei care freaca menta ar zbura in productie,pe sectii !Nu inteleg,daca tot nu aveti sindicat,de ce nu aveti un comitet care sa va reprezinte,de ce v-ati lasat pe mana unui singur om ????????

  • Morar Nicolae Răspunde

   Sall, sunt lucrător la Draxlmaier Hunedoara, așa se spune și la noi în fabrică că stau 100 la poartă dar si la noi nu mai vin oamenii la angajare tot din cauza că se vorbește urât cu oamenii de pe bandă în plus directorul de fabrica nu vrea să audă nimic de măriri de salarii sau bonuri, totul până la bani. Ar trebui schimbați toți cei implicați ca să puteți primi și voi drepturile care sunt în toate locațiile din România.

 2. Coleg hala 3 Răspunde

  Ai foarte mare dreptate muncitor hala 3 dar incet,incet se vor schimba aceste lucruri daca nu vor falimenta DRM-ul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Solicitare. Zonă destinată plimbării câinilor în Grădina Romei

Asociața Proprietarilor de Câini SM - Kutias Gazdik Egyesulete solicită Primăriei Satu Mare ca, odată cu reabilitarea parcului Grădina Romei,...

Închide