Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Centura Sătmarului la box, ediția a II-a. La sfârșitul lunii mai

În perioada 26-28 mai va avea loc la Satu Mare competiția Centura Sătmarului la Box. Despre această competiție, dar și despre altele, au vorbit astăzi, într-o conferință de presă, președintele și secretarul Asociației Județene de Box, Florin Mulcuțan și Gheorghe Sabău.

Ediția a doua a Centurii Sătmarului este un turneu programat la Satu Mare pentru perioada 26-28 mai.

“Vor fi în jur de 80 de sportivi doar din țară pentru că vrem să promovăm boxul românesc, cel sătmărean. Va fi o competiție de calitate. Vor fi și invitați speciali, dar până nu avem confirmarea lor nu putem să îi anunță. Printre multe alte cluburi, va fi cu siguranță Steaua București și sunt șanse mari ca la Satu Mare să ajungă lotul național de cadeți”, a transmis Mulcuțan.

Centura Sătmărului va avea loc în sala veche LPS, sau în sala “Ecaterina Both”. Locația exactă va fi fixată zilele următoare.

În zilele de 23-24 iunie se va defășura Cupa Voința Memorial “Liviu Ghețe și Timofie Pogăceaș”. Turneul se va desfășura în sala de sport de la Constantin Brâncoveanu.

“Ne dorim să-i amintim pe cei care au făcut lucruri frumoase în boxul sătmărean. Au crescut sportivi de valoare, campioni naționali, oameni de lot național. Trebuie să-i amintim măcar o dată pe an cu aceste competiții pe care o să le organizăm”, declară Gheorghe Sabău.

Iar în 13-15 iulie va avea loc prima ediție a Cupei Termal Tășnad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.