Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Florin Mulcuțan e noul președinte al AJ Box. Ce planuri are

Asociația Județeană de Box Satu Mare are din această săptămână o nouă conducere. Din motive personale, Ioan Gavriș și-a dat demisia în urmă cu două săptămâni, iar marți au avut loc alegeri. Noul președinte este Florin Mulcuțan, iar secretartul AJB a fost ales Gheorghe Sabău.

Aleși în unanimitate de voturi, Florin Mulcuțan și Gheorghe Sabău sunt printre puținele persoane care au ținut boxul sătmărean în viață în ultimii ani. S-au implicat în creșterea unor sportivi, au organizat numeroase competiții, evenimente în acest sport. Și cu siguranță sunt în măsură să coordoneze boxul sătmărean din fruntea AJB.

Astăzi au fost anunțate aceste schimbări în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc  la sala Voința din Satu Mare. Pe lângă cei doi, la întâlnirea cu presa au mai venit și antrenorii  Mihai Stan –  AS Olimpia Căuaș și Teodor Vârlan –  CS Voința.

“Vrem să continuăm împreună proiectele începute. Ne dorim să ca boxul sătmărean să fie pe o pantă ascendentă, să descoperim talente noi, să creștem campioni. Îi mulțumim lui Ioan Gavriș pentru activitate și îl invităm să rămână alături de noi în continuare”, a spus Florin Mulcuțan.

“Mulțumesc întregului colectiv, oamenilor implicați în box. Vrem ca boxul sătmărean să prospere. În ultimii ani a prins viață. Vom face în continuare meciuri de pregătire în fiecare zi de joi”, spune Gheorghe Sabău.

2 comentarii

  1. Ionel M. Răspunde

    Succes, Florin!

  2. Rigoberto Răspunde

    Simply considered several of your pictures (: i’m truly delighted i obtained
    to job darkness you. You’re wonderful! http://www.schwarzealliance.de/sakoth/index.php?mod=users&action=view&id=442013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.