Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

Clinica Sf. Anton donează două scaune stomatologice unor școli

Clinica Sf. Anton donează două scaune stomatologice unor şcoli din municipiul Satu Mare pentru amenajarea de cabinete stomatologice.

Managerul clinicii, dr. Cosmin Raţiu a declarat astăzi că s-a decis încheierea unui parteneriat public privat cu Primăria Satu Mar, astfel încât aceste scaune să ajungă în şcoli cu foarte mulţi copii.

“Clinica Sf. Anton împreună cu Primăria municipiului Satu Mare și Serviciul Public de Asistență Socială au decis să încheie un parteneriat public – privat, adică noi să donăm aceste scaune stomatologice, pe care din patru în patru ani le schimbăm, sunt în condiţii foarte bune, sunt funcționale, se poate lucra încă mulți ani pe ele. Vom dona scaunele Primăriei și încercăm să mai deschidem încă două cabinete școlare”, a spus Cosmin Rațiu.

8 comentarii

  1. zana maseluta Răspunde

    Parteneriat public privat inseamna ca unul da si celalalt primeste sau ca ambii vor sa bage ceva ca sa castige impreuna??? Ca eu asa inteleg din articolul asta…
    Zi zau, mai dintare, tie nu-ti iese nimic din afacerea asta?

    • Dr Dentist Răspunde

      Se vede profesionalismul domnului doctor atat in activitatea privata cat si in cea de la colegiul Medicilor Dentisti un om care stie sa gestioneze bine sanatatea oamenilor.
      Felicitari pentru analizele gratuite pe care le face clinica.

    • Stomatolog Răspunde

      Cel mai ok sef de Colegiul ,un coleg tanar dedicat meseriei plin de idei inovative. Se vede un plus valoare in toate cursurile facute in oras.
      FELICITARI………

    • Menu Răspunde

      Cel mai tare doctor ,fără număr un tip super de gașca.

  2. Vasile Răspunde

    Aveti grija, domnilor de la primarie, aveti grija ce luati de la Ratiu… ca s-ar ca scaunele alea putea sa infectate cu virusi de caracter jegos

    • Rozy Răspunde

      O tratează pe mata de sifilisul luat pe centură atunci când te-a făcut.

      • Mercenar Răspunde

        Stai liniștit Vasile ca nu -i nici pe departe mai jegos decât al tău,tu l-ai acumulat jegul în timp și se vede asta ,chiar puți a răutate și invidie.

  3. Emanuel Nagy Răspunde

    Clinica Sfântul Anton este alături de sătmărenii de fiecare dată când are ocazia să ajute pacienții.
    Felicitări d-le Doctor pentru gestul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.