Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Cazul tânărului care a vrut să se sinucidă pe Facebook. Polițiștii au stabilit de ce s-a automutilat

Tânărul de 16 ani din Iojib, care a difuzat live pe Facebook tentativa sa de suicid, s-a mutilat în zona brațului cu un ciob de sticlă, susțin polițiștii.

”În urma verificărilor efectuate,  polițiștii au  stabilit că tânărul de 16 ani,  și-a provocat mai multe răni superficiale în zona antebrațelor cu un ciob de sticlă,  cu scopul de-ași impresiona iubita care l-a părăsit. Tânărul a postat înregistrarea cu gestul său, pe rețeaua de socializare Facebook. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, nefiindu-i pusă viața în pericol. În cauză s-a întocmit lucrare penală și se efectuează  verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de determinarea sau înlesnirea sinuciderii”, se arată în comunicatul remis de IPJ Satu Mare.

În prezent, tânărul este internat la Spitalul Județean la Psihiatrie. Directorul spitalului Județean Satu Mare, Camilo Coste, spune că tânărul va beneficia de consiliere psihologică.

“Băiatul provine dintr-o familie dezorganizată, din păcate, şi a avut o deziluzie în dragoste. Şi-a tăiat superficial pielea, nu a avut nevoie nici de suturi şi după două ore i-au dat drumul de la UPU acasă. L-au pansat. Marţi va veni asistenta socială şi o voi ruga să vorbească cu organele de poliţie să ia datele de acolo, să încerce să îl consilieze psihologic. Eu cred că se poate recupera”, a mai afirmat Coste, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.