Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

FOTO&VIDEO. Festivalul Luminii la Satu Mare. 3500 de gulguțe

Circa 3500 de gulguțe au luminat în această seară orașul Satu Mare. Cercetașii României – Centrul Local Satu Mare au organizat în Grădina Romei a doua ediție a evenimentului cu tema Festivalul Luminii.

„Festivalul Luminii” este un eveniment organizat la nivel național și are drept scop crearea unui spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi și de a-și aminti că lucrurile mărunte din jurul lor le pot face clipa, ziua și viața mai bune.

Este cel mai longeviv eveniment organizat de Cercetașii României, organizație care, la Satu Mare, are peste 50 de membri.

Pentru cercetaşi, acest eveniment este unul din modurile prin care pot da ceva înapoi comunității pentru sprijinul oferit, dar și un proiect în care se pot implica activ toți membrii și, desigur, voluntarii externi.

Evenimentul are un caracter spiritual și cultural și se dorește ca acesta să aibă un impact pozitiv asupra comunității, prin atmosfera de poveste creeată prin aprinderea celor 3500 de gulguţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.