Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Imagini jenante la semifinala U19. Cum s-au schimbat jucătorii LPS

Imagini incredibile astăzi la stadionul Olimpia-Daniel Prodan din Satu Mare. Jucătorii LPS Satu Mare, care au susținut semifinala U19 a Cupei Românei acasă în compania formației lui Gică Hagi, Viitorul Constanța, au fost nevoiți să se schimbe în sala de conferințe a stadionului, și nu în vestiarul gazdelor, așa cum era normal.

Nu știm cine a luat această decizie și nici nu este foarte important acest lucru. Toată săptămâna s-a discutat despre refuzul celor de la Olimpia de a permite celor de la LPS să dispute semifinala U19 pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan.

Asta în condițiile în care stadoinul nu aparține echipei de fotbal Olimpia Satu Mare ci Administrației Domeniului Public. Deci decizia, oricare ar fi ea, trebuia luată de ADP.

În fine, după ce totuși li s-a permis celor de la LPS să joace pe acest stadion, tinerii jucători sătmăreni au fost pur și simplu batjocoriți. Nu li s-a dat voie să se schimbe în vestiarul gazdelor, așa cum ar fi fost normal, ci doar în sala de conferințe.

Asta în condițiile în care la stadion, astăzi, au venit peste 2.500 de spectatori, cât n-a adus Olimpia în ultimele zece meciuri disputate acasă.

Spuneți voi cuvântul pe care-l merită cei care au decis ca jucătorii LPS să se schimbe în sala de conferințe. A fost totuși o semifinală într-o competiție națională.

 

2 comentarii

  1. florin Răspunde

    Felicitari jucatorilor si antrenorului. Bine ca nu i-au pus sa se shimbe pe teren. Nu inteleg de ce avem nevoie de jucatori si antrenori din alte orase. Eu zic ca Dacian Nastai ar face fata la Olimpia si ar promova jucatori satmareni.

  2. Sorin Răspunde

    Mai bine iar plati pe copii astia talentati sa ramana la Olimpia in locul petarzilor ce joaca acum la olimpia si primesc o caruta de bani ptr nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.