Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Finanțele își reiau mâine activitatea. Ce spun sindicaliștii

Finanțele își reaiau mâine activitatea. Funcționarii instituției se vor întoarce la birou după ce astăzi, la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice a avut loc o grevă spontană.

Președintele sindicatului Samfisc Satu Mare, Claudia Donca, a precizat pentru PortalSM că, cel puțin două zile, marți și miercuri, la Satu Mare se va lucra.

”Nu vrem ca din cauza noastră să fie categorii de oameni care să nu-și poată primi salariile sau să nu se poate desfășura anumite activități. De aceea, marți se va lucra cu program normal. Mirecuri, toți liderii de sindicat din țară ne vom duce la București unde vom avea o întâlnire cu ministrul Finanțelor. În funcție de rezultatele acestor discuții angajații din Finanțe vor decide dacă vor mai relua sau nu activitatea începând de joi. Cert este că, cel puțin marți și miercuri la Satu Mare se va lucra”, a declarat Claudia Donca.

Liderul de sindicat a mai precizat că acțiunea de astăzi nu a fost organizată de sindicat ci a fost vorba despre o grevă spontană.

3 comentarii

  1. Marcel de la ANL Răspunde

    Prefectul? Unde-i Prefectul?:)

  2. Gică Fitileanu Răspunde

    RESTRUCTURARE !!URGENT !!Am scris pe Portalul Min.Finantelor sa se verifice fiecare post,fiecare angajat pentru ca e imposibil sa platesti degeaba zeci de mii de persoane cu salarii ce concureaza cu ale medicilor si profesorilor !!! !

  3. radu Răspunde

    Isi reiau activitatea? se intorc la Solitaire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.