Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Nici vorbă de reabilitare. Primăria mai pune o plasă la plasă

Nici vorbă de reabilitarea pasarelei care face legătura între dig şi Piaţa 25 Octombrie. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că plasa montată în urmă cu un an nu este corespunzătoare şi că va monta o altă plasă mai rezistentă după care încă o plasă.

“Chiar astăzi după amiază sau mâine alpiniştii vor schimba acele plase. În primul rând plasa care este actualmente nu este una de protecţie. Noi acum vom amplasa o plasă metalică de protecţie şi sub plasa metalică vom amplasa o plasă mai…”, a spus edilul.

El nu a ratat ocazia de a spune, din nou, că actuala administraţie are multe realizări şi că are mult de recuperat după mandatul primarului anterior.

“Putem să râdem, sunt într-adevăr nemulţumiri şi ajunsuri. De exemplu şi groapa de evenimente va intra în reabilitare şi Pasaul Coposu şi pista de biciclişti vor intra în reabilitare. Trebuie să observăm şi lucrurile bune care se întâmplă în oraş. În ultimul an s-au făcut reparaţii de străzi care nu s-au mai făcut de foarte mulţi ani, motiv pentru care este foarte mult de recuperat”, a mai spus primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.