Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Lucrările la viitorul sediu al Prefecturii pot începe. A fost predat amplasamentul

Lucrările la viitorul sediu al Prefecturii Satu Mare pot începe odată ce amplasamentul a fost predat constructorului.

Luni, 22 mai 2017, de la ora 12,00 s-au semnat documentele pentru predarea către executant a amplasamentului clădirii administrative a Instituţiei Prefectului-Judeţul Satu Mare. Data efectivă pentru începerea lucrărilor este 24 mai 2017.

La semnarea documentelor au participat prefectul Darius Filip, subprefectul Altfatter Tamas, foştii prefecţi Eugeniu Avram şi Radu Bud, constructorul, proiectantul, dirigintele de şantier, reprezentanţi ai societăţilor de furnizare utilităţi, respectiv colegi din Instituţia Prefectului implicaţi în acest proiect.

Investiţia la viitorul sediul al Instituţiei Prefectului-Judeţul Satu Mare se ridică la aproximativ 14 milioane lei, fonduri asigurate de Ministerul Afacerilor Interne.

 

3 comentarii

  1. Roman Răspunde

    Meritul principal e a lui Radu Bud.

    • dinu Răspunde

      Eu zic ca a lui Zeicu Dan:))))
      Meritul este a lui Bud-Giurca si cel mai bun dintre toti prefectii ever: Avram Eugeniu

  2. Szalma Jack Răspunde

    Aceasta structura este asa de exact 20 de ani !! Toate intemperiile au trecut peste ea fara sa fie conservata in vreun fel.Plus ca la acea vreme cel care a inceput aceasta lucrare a fost firma lui Taranu iar ordonator de credite a fost…Molnar prin IPJ Satu Mare,beneficiarul acestei cladiri !Sper ca la finalizare sa nu ne trezim cu un mare morman de moloz…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.