Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. Imagini horror din ferma groazei. Mor animalele de foame

Imagini horror din ferma groazei, acolo unde animalele mor de foame, ne-au fost trimise de un cititor PortalSM cu rugămintea de a-l ajuta.

Fotografiile au fost făcute în incinta unei ferme din comuna Micula, județul Satu Mare. Acestea nu sunt recomandate celor mai slab de înger.

Se pot vedea clar viței morți, unii par că de mai multe zile, iar animalele sunt ținute într-o mizerie de nedescris. E de mirare că animalele rămase supraviețuiesc.

”Acest om nu are suflet. În ce condiții ține animalele. Mor de foame”, ne-a scris cititorul PortalSM odată ce ne-a trimis fotografiile.

Foarte probabil că, după ce vor vedea aceste imagini horror, autoritățile care au atribuții în acest sens vor lua deciziile ce se impun.

Voi ce părere aveți, cum ar trebui sancționat un astfel de ”om”?

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

3 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Unde e protectia animalelor????

  2. 1 Răspunde

    Autoritățile vor lua exact aceleași măsuri pe care le iau și în cazul Florisalului care-și transportă sclavii cu remorca ….

  3. Nicolae Răspunde

    Salut initiativa “Fii reporter! Portalul eşti chiar tu!”. Privitor la aspectul sesizat in articol, sunt revoltat de lipsa de responsabilitate a proprietarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.