Ultima actualizare: ieri, 20:35
Locale

Lt. Col. Aurel Ulici, la ceas aniversar. La Mulți Ani!

Locotenent Colonelul Aurel Ulici, şef Centru Operaţional în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” (ISU) Satu Mare, îşi serbează azi ziua de naştere.

Încadrat în structura frumoasei arme a pompierilor începând cu anul 1999, când a îmbrăţişat cariera militară, Aurel Ulici a urcat continuu în ierarhia militară. Datorită devotamentului şi a implicării sale pe plan profesional, în anul 2003 ocupă funcţia de purtător de cuvânt al instituţiei, numele său fiind de atunci asociat cu cel al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare. În toţi aceşti ani, a contribuit la crearea şi menţinerea unei imagini veridice şi favorabile a pompierilor sătmăreni, reprezentând Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare cu instituţiile mass-media din ţară şi din străinătate.

Din luna mai a anului 2016, Lt. Col. Ulici Aurel se află la conducerea Centrului Operaţional, poziţie pe care o ocupă cu mult succes, reuşind să coordoneze şi să gestioneze întreaga activitate de intervenţie în situaţii de urgenţă.

La împlinirea celor 40 de ani, alături de familie, prieteni şi toţi cei dragi lui, colegii de la ISU Satu Mare, îi doresc sănătate, prosperitate, succes în muncă şi un călduros „LA MULŢI ANI!”

De asemenea, și redacția PortalSM îi urează bunului său prieten Aurel Ulici tot binele din lume și un călduros ”La Mulți Ani!”

2 comentarii

  1. Zoli Răspunde

    La mulți ani Relu şi la mai mare!!!

  2. Alfonso Răspunde

    Oare stie lumea ca socrul lui, un obez libidinos, a avut legatui cu MAFIA italiana. Ca a fost asa de protejat de CAPI ca a stat in arest la domiciliu in Italia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.