Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

PNL Satu Mare îl susţine pe Ludovic Orban la preşedinţia partidului

Mai mulți lideri importanți ai PNL din țară s-au aflat astăzi la Satu Mare pentru a prezenta conducerii partidului şi delegaţilor la congres moţiunile celor trei candidaţi, Ludovic Orban, Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.

Au fost prezenţi Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, Mircea Hava, primarul Municipiului Alba Iulia, Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad dar şi candidatul Viorel Cataramă.

Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a anunţat că liberalii sătmăreni au decis să îl susţină pe Ludovic Orban.

“Noi suntem susţinătorii moţiunii domnului Ludovic Orban. Aici a avut loc un comitet director judeţean la care au fost prezenţi toţi cei care sunt preşedinţi de organizaţii locale din Satu Mare, membrii biroului judeţean şi cea mai mare parte a delegaţiilor la congres”, a afrimat Adrian Albu.

Primarul municipiului Oradea, Ilie Blojan, şi-a exprimat convingerea că Orban va câştiga la acest congres, el fiind unul din oamenii care cunosc foarte bine partidul.

“Noi, cei din judeţele învecinate, care îl susţinem pe Ludovc Orban pentru funcţia de preşedinte suntem astăzi prezenţi în faţa colegilor să susţinem această moţiune. De ce am ales să îl susţinem pe Ludovic Orban? Sunt două elemente principale, în afară de programul pe care dânsul şi echipa l-au prezentat, care stă la baza moţiunii noastre. Ludovic Orban ca persoană, un om experimentat care cunoaşte PNL, îi cunoaşte pe primarii noştri, are o experienţă care îl califică să fie unul din liderii care va duce PNL în anii următori înainte în aşa fel încât să putem oferi soluţii pentru ţara noastră în sensul modernizării ei cu o viteză mult mai mare”, a declarat Bolojan.

Un comentariu

  1. Brati Răspunde

    Punem pariu ca Busoi va castiga?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.