Ultima actualizare: azi, 20:26

Locale

Prins în vamă. Conducea un Maserati şi avea 400.000 de dolari ascunşi

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației împreună cu lucrătorii vamali au ridicat în vederea confiscării suma de 378.130 de dolari, ascunsă şi nedeclarată, în locul roții de rezervă a unui autoturism.

În data de 1 mai a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, județul Maramureș, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul moldovean Mihail I., în vârstă de 24 ani, care conducea un autoturism marca Maserati, înmatriculat în Ucraina. În autoturism se afla în calitate de pasager şi Olena I., de 23 ani, cetățean din Republica Moldova.

Cu ocazia verificărilor specifice, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, ocazie cu care a fost descoperită, ascunsă şi nedeclarată, în locul roții de rezervă, suma de 400.000 de dolari.

În continuarea verificărilor s-a stabilit faptul că persoanele în cauză nu şi-au îndeplinit obligația legală de a declara în scris sumele de bani deținute.

Drept urmare, suma de 378.130 de dolari, deținută peste plafonul vamal admis de 10.000 euro de persoană, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, iar cele două persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei fiecare.

Sursa: Poliţia de Frontieră

3 comentarii

  1. Zoli Răspunde

    No ia cã sã adunã minten de al treilea pod.

  2. sm Răspunde

    Zoli………….Tare de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Roky Răspunde

    SM….banii pleaca la Bucu !!!…si de acolo la Lofti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.