Ultima actualizare: azi, 21:51
Locale

Programul oficial al ministrului Agriculturii în județul Satu Mare

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se va afla sâmbătă, 20 mai 2017, în județul Satu Mare și va avea întâlniri cu fermierii și conducătorii exploatațiilor agricole din județ. Întâlnirea va avea loc la Sala mică a Palatului Administrativ din Satu Mare, începând cu ora 9:00.

De asemenea, ministrul Agriculturii se va întâlni cu producătorii agricoli care dețin cea mai mare plantație de goji din țară, cu o suprafață de 3,5 hectare cultivate, din satul Ciuperceni, comuna Agris, la ora 11:00.

Începând cu ora 13:00, ministrul va fi prezent la deschiderea oficială și va vizita expoziția de căpșuni din comuna Halmeu. În aceeași comună, la ora 15:00, Petre Daea va inaugura o pensiune agroturistică, cofinanțată din fonduri europene, amplasată în cadrul unei exploatații agricole de 400 ha, cu ferma de bovine, peste 3000 de oi, o plantație de meri de 6 ha și viță de vie pe 4 ha.

Sursa: Prefectura Satu Mare

4 comentarii

 1. Alin Răspunde

  Ce p… mea agricultura avem in SM?

 2. Alin Răspunde

  Vin pe banii statului se plimba se distreaza mese peste mese doua trei vorbe pt prosti si gata…. Faina tara avem doamne feri

 3. comentator Răspunde

  Mulţumim domnul ministru-brontosaur, care munceşti în funcţii babane în minister încă de pe vremea lui Ceaşcă că vii la noi. Dacă nu veneai împreună cu mustăciosul şef al tău nici căpşunii nu se făceau. Sper să-ţi stea în gât.

 4. tiganie Răspunde

  Asta nu este ministrul care ne ecplica teoria despre plopi, felicitari psedeului pntr aceste propuneri de mosnegi ceausisti boriti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.