Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

PSD cere demisia managerului Spitalului. Acuzațiile care i se aduc lui Coste

Grupul PSD din cadrul Consiliului Județean Satu Mare au solicitat, în cadrul ședinței de astăzi, demisia managerului Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, Camilo Coste. Consilierii PSD au făcut o vizită în cadrul spitalului iar medicii au reclamat foarte multe, inclusiv jigniri. Ei acuză și prosta comunicare a managerului. Social-democrații spun că demisia sau demiterea este singura soluție.

Președintele Pataki Csaba a precizat că managerul Camilo Coste și-a dat deja demisia dar nu a fost acceptată până nu se constată cine și cum a greșit, adăugând că toți cei vinovați vor răspunde în fața organelor competente.

Președintele Consiliului Județean mai spune că poate fi organizat un grup de lucru cu medicii dar nu ei sunt principala problemă, ci sunt grave probleme administrative.

Totodată, Pataki a precizat că imediat ce Camilo Coste și-a dat demisia au apărut vreo 20 de contracte de semnat. Acesta a mai spus că va fi elaborat un raport detaliat însă a solicitat o întrevedere cu reprezentanții PSD fără presă, afirmând, însă, că problema spitalului este peste orice interese politice.

La rândul său, consilierul PSD, Ioan Pop, a arătat că este nevoie de o intervenție rapidă în cazul Spitalului Județean pentru că se pierd bani din cauza faptului că nu sunt decontați și că există riscul ca peste câțiva ani să fie închis.

Problema este veche în cadrul Spitalului, iar Consiliul Județean trebuie să ia taurul de coarne și să facă ordine, a mai spus Pop. Acesta a adăugat că sunt mulți medici tineri care s-au săturat de ceea ce se întâmplă la Satu Mare și amenință că pleacă.

Consilierul PSD i-a sugerat președintelui CJ, Pataki Csaba, să accepte demisia managerului Camilo Coste, indiferent ce se întâmplă. Pentru că personalul medical din spital a amenințat că iese în stradă.

5 comentarii

  1. Dr Cioca Răspunde

    Acest individ alături de alte marionete gen Rentea zona metropolitana,Culcean medic dintaros U. P.U ne omoară, cadre din P.S.D sunt marionetele lui Doru Coica .Oameni care distrug tot ce prind în cale.

  2. moscraciun Răspunde

    deci daca PSD il vrea schimbat e clar ca tipu e corect si face treaba!

  3. lup ocrotit Răspunde

    cuie psf hoti ce sunteti hoouuooo

  4. Coriolan Nepriceputeanul Răspunde

    Deci io, în calitate de fraier plătitor de taxe și impozite la stat pentru jmekeri, propun ca spitalul să se închidă și la fel și ambulatoriul de specialitate (fosta policlinică veche) și să fie donate lui dorel de sătmar!
    Bineînțeles, paza va fi asigurată, tot pe banii fraierilor, de către firma fu(s)tangiului de adișor nepriceputeanul!
    Cuie Moica!

  5. Pcr Răspunde

    Da nu se găsește o persoană serioasă sa gestioneze acest spital ,care toți avem nevoie de el !!!!!!????? Rușine să vă fie la toți acei care își bat joc de acest spital !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.