Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Salvată din ghearele morții. Tânără descarcerată

O tânără a fost salvată din ghearele morții de pompierii sătmăreni. A rămas încarcerată în urma unui accident. Pompierii și paramedici SMURD i-au salvat viața.

”În urma unui accident produs ieri între localitățile Odoreu și Băbășești, prin coliziunea a două autoturisme, pasagera din dreapta a unuia dintre autoturismele implicate a rămas încarcerată. După acordarea primului ajutor medical și extragerea din autoturism, aceasta a fost transportată cu autospeciala TIM la Unitatea Primiri Urgențe Satu Mare. În accident au mai fost rănite alte trei persoane care au primit îngrijiri medicale la fața locului, două dintre acestea fiind transportate ulterior de către echipaje SMURD și SAJ la Unitatea Primiri Urgențe Satu Mare.  La locul intervenției au fost dislocați 12 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială TIM și o autospecială EPA”, se arată în comunicatul remis de ISU Satu Mare.

Tânăra rămasă încarcerată s-a născut practic pentru a doua oară grație profesionalismului de care au dat dovadă pompierii sătmăreni și paramedicii SMURD și de pe Ambulanță. Pentru asta merită aprecierile tuturor sătmărenilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.